Bele ment a víz a fülembe, mit csináljak?

válasza:

válasza:Remélem a dm-ben lévő fülspray is jó lesz, mert nincs kedvem kidobni 5000 forintot egy másikra, ha már van otthon. Praktikus tanács, hogy nem szabad otthon hagyni nyaraláskor az ilyet. Vagy fröcsögő gyerekkel nem megyek egy medencébe. 🥲
Fül orr gégész orvos meg heti egyszer van időpontfoglalással, szerintem előbb fogok megsüketülni, mint hogy bejussak. Vagy szerintetek ha bent marad a víz jövő hét szerdán hajlandóak lennének sürgősen fogadni időpont nélkül?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sötétben éreztem, hogy belemegy. Próbáltam Audispray-vel mosni, de nem tudom, hogy kijött-e. Az orvosok és a szüleim biztos hülyènek neznek majd.
Próbáltam már fültisztítóval ugráltam is annyit hogy elszédültem de mégse jött ki. Van valami más módszer?
A fülemből elkezdett csurogni olyan vizszerű micsoda. Mindig mikor felkelek és belenyúlok a fűlembe akkor vizes az ujjam hegye mindig
Már 1 jó ideje begyullad a fülem, és besebesedik. És ez a bizsu fülbevalótól lehet szerintem ! Betadine jó rá? vagy valami más? köszi a választ !!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!