Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bele ment a víz a fülembe,...

Bele ment a víz a fülembe, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hogy szedjem ki belőle? Nem mindig, de azért érzem hogy benne van. Az ilyen google ai praktikák nem használtak, de sajna nem gondoltam volna, hogy a húgom őrült módjára fröcsöli a fülem körül a vizet.

aug. 4. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Hajszárítóval szárítsd ki, de ne forróval.
aug. 4. 22:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Meddig? 10 percig szárítottam már, de semmi. 😅
aug. 4. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy már csak érzed, de nincs benne.
aug. 4. 22:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Remélem a dm-ben lévő fülspray is jó lesz, mert nincs kedvem kidobni 5000 forintot egy másikra, ha már van otthon. Praktikus tanács, hogy nem szabad otthon hagyni nyaraláskor az ilyet. Vagy fröcsögő gyerekkel nem megyek egy medencébe. 🥲

Fül orr gégész orvos meg heti egyszer van időpontfoglalással, szerintem előbb fogok megsüketülni, mint hogy bejussak. Vagy szerintetek ha bent marad a víz jövő hét szerdán hajlandóak lennének sürgősen fogadni időpont nélkül?

aug. 4. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell vele foglalkozni
aug. 5. 00:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez csak víz, semmi egyéb. Már régen nincsen benne, csak pszichésen gondolod úgy.
aug. 5. 13:57
 7/8 A kérdező kommentje:
3 fújás után kivitte a dm-es cucc. Nem tudom, eléggé zavaró volt ahogy zúgott.
aug. 5. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Majd megszokod
aug. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Valami molylepke vagy bogár belent a fülembe? Mit csináljak?

Sötétben éreztem, hogy belemegy. Próbáltam Audispray-vel mosni, de nem tudom, hogy kijött-e. Az orvosok és a szüleim biztos hülyènek neznek majd.

Víz ment a fülembe és nem jön ki. Mit csináljak?

Próbáltam már fültisztítóval ugráltam is annyit hogy elszédültem de mégse jött ki. Van valami más módszer?

Mit csináljak?

A fülemből elkezdett csurogni olyan vizszerű micsoda. Mindig mikor felkelek és belenyúlok a fűlembe akkor vizes az ujjam hegye mindig

3. lyuk a fülembe nagyon begyulladt, tiszta seb, mit csináljak vele, mivel kenhetném be?

Már 1 jó ideje begyullad a fülem, és besebesedik. És ez a bizsu fülbevalótól lehet szerintem ! Betadine jó rá? vagy valami más? köszi a választ !!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!