Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megbízható a Contec CM-550...

Megbízható a Contec CM-550 pro veroxigenszint mérő?

Figyelt kérdés
Vettem egy új pulzoximetert, mert nem találtam a régit. Contec típusú gépet ajánlottak az orvosi segédeszköz boltba. Megvettem, de ez a gép sokszor mer nekem 93 szatot fekve. Az okosoram Redmi watch 5 active illetve még lett a régi elysium gépem 97-99 között mérnek de ez a Contec 93 át mer sokszr. Ez is mer 98 át is. De általában 93-95 között mér.

aug. 4. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 1600 ft ért rendeltem nemrég egyet és jól működik. Általában 95-98 at mutat, néha 93-94 et pl alvás utáni mozdulatlanság után . De két mély légvétel és 97- 98 az mutat.
aug. 5. 00:28
 2/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, majd megírom az enyém milyen márka.
aug. 5. 00:29
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
A Contec nem is a legjobb erre, de sok múlik azon, hogy hogyan használod. Pl. ha azon az ujjadon vastag, nagy, festett a köröm, a csíptető rész nagyon elszorítja vagy laza, esetleg ujjvégekben nem jó a kapilláris keringés, de lehet hibás is. Szerintem vidd vissza a boltba, mutasd meg, hogy nem stimmel valami, talán egy másikkal ott össze tudják hasonlítani vagy ha nem jól használod, megmutatják hogy kell.
aug. 5. 08:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs köröm meg semmi. Az ujj hőmérséklete normális és a PI a gép szerint 10 fölötti tehát a jel jó. Ezért nem értem. Fekve mértem este egyébként nem tudom az számít-e. De ma reggel elkapott az ideg, mert megint ilyen 94 éket mért az ágyban fekve és széttörtem.
aug. 5. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:

1- es vagyok

Fingertrip pulse oximeter a típusa

aug. 5. 18:29
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Vidd vissza
aug. 5. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:

4! 5- ös vagyok

Kár volt széttörni. Fél egy óra fekvés után az enyém is 94 et mér mivel fekvéskor felületes a légzés és lassú a vérkeringés de két mély, sóhajtás után a műszer megint 97-98 at mutat.

aug. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Van otthon véroxigénszint mérő gyerekeitek részére?

Ovis gyerkőceink vannak, másik csoportba egy kisgyerek beteg lett,több hétig elhúzódott, annyira hogy kórházba került lélegeztetőgépre. Állítólag nagyon leesett a véroxigén szint. Tartotok ti otthon? Nyilván nem állandóan, de 1-1 alkalommal megmérnénk. Ha igen,...

A véroxigénszint merő miket mér?

Általában két adatot mutat, azok micsodák, és mennyi a maximum, amit mérni tud? És tényleg nem a valós oxigénszintet méri? Mi a legjobb módszer vérben az oxigenszint méréséhez?

A véroxigénszint mérő hogyan és mit mér?

Aki kevesebb oxigént kap pl. orrsövényferdülés miatt annak kisebb lesz a érték? Ha igen mennyivel kb?

Véroxigénszintmérő tényleg hasznos otthonra?

Melyik típust érdemes beszerezni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!