Hogyan lehet a házi poloskát házilag irtani ?

válasza:Mit jelent nálad a házi?
Ha ágyi lenne, akkor nem, nem lehet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#6 és 8.
Kétszeresen is ostobaságokat írtál.
Egyrészt behozod oda a politikát, ahol senkit sem érdekel.
Másrészt házi, tehát valószínűleg ágyi poloskát kérdeztek, aminek semmi köze Orbán tahó poloskázásához, ami a lehallgató poloska és a mezei büdösbogár szintjére rángatta le az elbukott választási korteskedését.
Kapcsolódó kérdések:
Milyen védekezéssel irtható ez az állat ki? Okozhat ez csípést, okozhat ez viszketést? Hogyan és kik irtják, mennyi a totális ki irtás ideje?
Tegnap estére már kicsit elegem lett, mert rettenetesen sok van nálam. Este egy sarokban a kád mellett találtam 4-et megöltem őket, és utána olvastam, hogy mennyire hasznosak. Ez igaz? Megeszi a szúnyogot, legyet, ágyi poloskát? Az érdekesség, hogy miután...
Kertes házba lakom ,jön a nyár sok a poloska,irtozom tőlük,félek,pánik kap el ha házba bejön egy db is… Szúnyogháló van a teraszajtónál,mègis bejön egy kettő, mivel kell megakadályozni?Mit kéne kirakni a teraszra hogy oda se jöjjenek? Valami más módszer?
A szakembernek fizetni kell-e a kiszállásért?
Panelbe lakunk a Velencei tó partján. Tiszta lakás, ablak nincs nyitva, ahol igen szúnyogháló van. Vastagon, 2-3 (!!!) cm szélességbe tele van döglött poloskával a két ablak köze, de van aki be is jut a lakásba. A függöny tetején, a karnisnál is tele vagyunk döglődő...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!