Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a házi poloskát...

Hetvenes kérdése:

Hogyan lehet a házi poloskát házilag irtani ?

Figyelt kérdés

aug. 5. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Mit jelent nálad a házi?

Ha ágyi lenne, akkor nem, nem lehet.

aug. 5. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Házilag sehogy. De tényleg sehogy. Szakembert kell hívni.
aug. 5. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem ágyi, akkor WC papírral megfogod és lehúzod a wc-n.
aug. 5. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ágyi poloska lesz az. Házilag sehogy, nagyon szívós.
aug. 5. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Ózonozás
aug. 5. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
O.Viktor biztos tudja...
aug. 5. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Téged hogyan lehet?

aug. 11. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Orbán Viktorkát kérdezd, ő a nagy poloskaszakértő.
aug. 11. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:

#6 és 8.

Kétszeresen is ostobaságokat írtál.

Egyrészt behozod oda a politikát, ahol senkit sem érdekel.

Másrészt házi, tehát valószínűleg ágyi poloskát kérdeztek, aminek semmi köze Orbán tahó poloskázásához, ami a lehallgató poloska és a mezei büdösbogár szintjére rángatta le az elbukott választási korteskedését.

aug. 12. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

A házi poloska, hogyan került és,szaporodhatott el a panel lakásomban?

Milyen védekezéssel irtható ez az állat ki? Okozhat ez csípést, okozhat ez viszketést? Hogyan és kik irtják, mennyi a totális ki irtás ideje?

Igaz, hogy a házi kaszáspók megeszi az egyéb élősködőket pl. poloska, legyek, szúnyogok?

Tegnap estére már kicsit elegem lett, mert rettenetesen sok van nálam. Este egy sarokban a kád mellett találtam 4-et megöltem őket, és utána olvastam, hogy mennyire hasznosak. Ez igaz? Megeszi a szúnyogot, legyet, ágyi poloskát? Az érdekesség, hogy miután...

Sima poloskák irtása házilag?

Kertes házba lakom ,jön a nyár sok a poloska,irtozom tőlük,félek,pánik kap el ha házba bejön egy db is… Szúnyogháló van a teraszajtónál,mègis bejön egy kettő, mivel kell megakadályozni?Mit kéne kirakni a teraszra hogy oda se jöjjenek? Valami más módszer?

Mezei poloska lepi el már évek óta a házat, mivel lehetne kiírtanni?

Panelbe lakunk a Velencei tó partján. Tiszta lakás, ablak nincs nyitva, ahol igen szúnyogháló van. Vastagon, 2-3 (!!!) cm szélességbe tele van döglött poloskával a két ablak köze, de van aki be is jut a lakásba. A függöny tetején, a karnisnál is tele vagyunk döglődő...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!