Mennyi idő alatt jön meg a vérvételi eredmény? (állami)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#4
Nem küldik sehova, feltöltik az EESZT-be, a beküldő orvos is ott látja. Akinek kell kinyomtatva, az bemehet a laborba, és kinyomtatják.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Voltam vérvételen ellenőriztetni a D-dimer szintem, mert kicsit nehezebben kaptam a levegőt már egy jó ideje. Ma megjött az eredményem, ami 334 ngFEU/ml volt. A referencia tartomány 0-500 ír. Akkor ez ugye jónak számíthat. Tehát nem kizárhatom a tüdőembóliát vagy...
Fehérvérsejt:12,00 G/L+4,00-10,00 Neutrofil (absz) : 8,10 G/L + 1,90 - 8,00 Limfocita (absz) : 2,90 G/L 0,90 - 4,44 Monocyta (absz) : 0,90 G/L + 0,16 - 0,88 Eozinofil (absz) : 0,00 G/L - 0,01 - 0,60 Bazofil (absz) : 0,10 0,01 - 0,20 ...
Ma voltam vérvételen, most kérdeztem le az ügyfélkapun az eredményt. Esetleg van aki ért hozzá ? Annak elküldeném. Háziorvossal jövőre tudok beszélni. 24 éves srác vagyok.
A napokban vettem a rossmannban D-vitamin szint és Vashiány gyors tesztet. Mindkettő rendkívül alacsony szintet jelzett. Mindent betartottam a teszt elvégzésével kapcsolatban. Azért furcsa az eredmény, mert egész évben ügyelek rá hogy érjen napfény, és még pont a...
Ma voltam ilyenen mert tüneteim vannak tejtermék fogyasztása után.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!