Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt jön meg a...

Mennyi idő alatt jön meg a vérvételi eredmény? (állami)

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam vérvételen, az elmúlt 10 évben már aznap délután megjött a, de a jelenlegi esetben még mindig várom az eredményt (kedd este) Mikor szükséges rákérdezni?

szept. 1. 18:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Kisváros, itt egy óra körül fent van, a vérvétel napján.
szept. 1. 18:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Nálunk is hasonlóan volt, ezért csodálkozok most, hogy mi van...
szept. 1. 18:49
 3/19 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más, holnap rá kell kérdezni.
szept. 1. 18:55
 4/19 anonim ***** válasza:
Vagy bemész oda ahol az eredményt kiadják,vagy elmész az orvoshoz aki laborba küldött.Neki küldi meg.
szept. 1. 19:12
 5/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az attól függ miket kértek. Egy TSH van ahol napok. Attól is függ, hogy helyben végzik-e vagy külső laborban. Egy DNS teszt hetek, egy HIV teszt 4-5 nap, stb.
szept. 1. 19:36
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem küldik sehova, feltöltik az EESZT-be, a beküldő orvos is ott látja. Akinek kell kinyomtatva, az bemehet a laborba, és kinyomtatják.

szept. 1. 20:52
 7/19 A kérdező kommentje:
Sima teljes vérkép+vizelet volt, semmi specifikus
szept. 1. 20:52
 8/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor viszont sok ez az idő, de ha holnap sincs meg, akkor kérdezz rá. Lehet csak adminisztrációs oka van, de ki tudja.
szept. 1. 21:21
 9/19 anonim ***** válasza:
Na kíváncsi vagyok
szept. 1. 21:32
 10/19 A kérdező kommentje:
Én is kíváncsi vagyok, holnap bemegyek megkérdezni, remélem nem keverték el vagy rontottak el valamit
szept. 1. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Megjött a D-dimer vizsgálatom eredménye.Ez jónak számít?

Voltam vérvételen ellenőriztetni a D-dimer szintem, mert kicsit nehezebben kaptam a levegőt már egy jó ideje. Ma megjött az eredményem, ami 334 ngFEU/ml volt. A referencia tartomány 0-500 ír. Akkor ez ugye jónak számíthat. Tehát nem kizárhatom a tüdőembóliát vagy...

Ez mennyire rossz vérkép és mennyire utal valami nagyon nagy problémára?

Fehérvérsejt:12,00 G/L+4,00-10,00 Neutrofil (absz) : 8,10 G/L + 1,90 - 8,00 Limfocita (absz) : 2,90 G/L 0,90 - 4,44 Monocyta (absz) : 0,90 G/L + 0,16 - 0,88 Eozinofil (absz) : 0,00 G/L - 0,01 - 0,60 Bazofil (absz) : 0,10 0,01 - 0,20 ...

Esetleg valaki tudná elemezni a vérvétel, vizelet vizsgálat eredményeimet ?

Ma voltam vérvételen, most kérdeztem le az ügyfélkapun az eredményt. Esetleg van aki ért hozzá ? Annak elküldeném. Háziorvossal jövőre tudok beszélni. 24 éves srác vagyok.

Mennyire bizonyult pontosnak a SPA gyors tesztek eredménye, amik a rossmannban kaphatók? Az orvosi vérvétel hasonlót mutatott? Bővebben az 1 hszban

A napokban vettem a rossmannban D-vitamin szint és Vashiány gyors tesztet. Mindkettő rendkívül alacsony szintet jelzett. Mindent betartottam a teszt elvégzésével kapcsolatban. Azért furcsa az eredmény, mert egész évben ügyelek rá hogy érjen napfény, és még pont a...

Adimet 1000mg, metformin tartalmú gyógyszer befolyásolja a laktóz vérvétel eredményét?

Ma voltam ilyenen mert tüneteim vannak tejtermék fogyasztása után.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!