Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fül orr gégésznél endoszkópos...

Fül orr gégésznél endoszkópos vizsgálatotok volt mar amit orron keresztül csináltak?

Figyelt kérdés

Korábban is érzetem a torkombam nyelésnel valami furcsat és azt anno megnézte egy fül orr gégész és azt mondta vérbőséget lát és semmi egyebet ez inkább reflux. De akkor csak gégetükörrel nézett be illetve a torkomom keresztül egy ilyen cső szerűt aminek a végén kamera volt vagy tükör. De semmi orron keresztüli dolog nem volt.

Volt már ilyen valakinek?

szept. 1. 20:51
 1/2 anonim válasza:
Igen, semmi különös az egész.
szept. 4. 05:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Mit érzel? Mert nekem orrom át nem volt még

Meddig tart?

szept. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Bódítás vagy altatás jobb megoldás endoszkópos vizsgálatok során, milyen tapasztalatot szereztél valamelyikről vagy akár mindkettőről?

Mennem kell vastagbél és gyomortükrözésre, de még nem tudtam dönteni, melyik módszert válasszam.

Orrpolip műtét előtt milyen vizsgálatokat csinálnak?

Endoszkópos vizsgálat is van, vagy csak ct?

Mostanában csinálnak a kórházakban állami keretek között vastagbéltükrözést, illetve endoszkópos vizsgálatokat?

Vagy a korona miatt hasonló ellátás minden fel van függesztve? Illetve ha volt valaki mostanában, mennyi kb államinál átlag a várakozási idő, ha beutal az orvos?

Endoszkópos vizsgálatot (gyomortükrözést) minden további nélkül lehet kérni altatásban?

Konkrétan a Nyíregyházi kórházba van beutalóm,de nem tudom vajon kérhetem-e majd,hogy altassanak. Úgy tudom van orvos aki inkább azt ajánlja.

Endoszkópos gége vizsgálatot hogyan csinálják?

Időpontom van egy ilyen vizsgálatra, és tapasztalatokat várok, hogy mégis mire számíthatok? Köszi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!