Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mással is esett meg az egészsé...

Mással is esett meg az egészségügyben? Személyesen sokkal jobbakat mond az orvos a vizsgálat után, mint amiket a leletekre ír?

Figyelt kérdés

Meg akar nyugtatni? Vagy csak magát védendő ír durva eredményeket hogy ha baj lenne védekezhessen?

Harmadik lehetőség hogy egy előző vizsgálati eredményről (máséról?) a lapon maradt...

Amikor ezekre rákérdeztem egyáltalán nem beszélt róla.

Állami egészségügy, rendelőintézet.

Ja és fontos, melyiknek higgyek?

szept. 2. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Menj vissza és kérdezd meg, hogy akkor most mivan?!?!!
szept. 2. 13:27
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk a beutalókra szoktak nemlétező betegséget írni. Nekem írtak már cukorbetegséget is. Mikor megkérdeztem, honnan vették, el akarták velem hitetni, hogy még gyógyszert is szedtem rá. A megnevezett gyógyszernek még a nevét sem hallottam, nemhogy szedtem volna. A beutalóra egyébként jogosítvány hosszabbításhoz volt szükség. (Máshol nem kell, csak nálunk. Teljes labor, EKG)
szept. 2. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Az egészségügyi alkalmassági vizsgálat egy lehúzás a kormány részéről?

10.000.Ft az ára úgy, hogy azt mondták, 1 perc az egész... Egész jó 10.000.Ft-os percdíj.

Ezzel menjek orvoshoz?

Sziasztok! Készült vér és vizelet vizsgálatom, mert myositisem van és scleroderma gyanús. A vér jó lett. De a vizeletet nem tudom. Ilyen lett : Vizelet nitrit negatív Vizelet pH 8,0 Vizelet fehérje + Vizelet cukor normál Vizelet ketontest negatív...

Lehet-e abból valamilyen hátrányom egészségem terén a vizsgálatokkal kapcsolatosan, ha jelentkezem a H4H egészségügyi programra?

Fizikai Nobel-díjas Prof. Dr. Krausz Ferenc által vezetett Molekuláris- Ujjlenyomat Kutató Központ INFRAVÖRÖS MOLEKULÁRIS UJJLENYOMAT ELEMZÉSE alapján kimutathatóvá válnak az egyén egészségi állapotának legapróbb változásai is. Így időben lehetne érdemben cselekedni egészségünk megtartása érdekében.

Tudnátok tapasztalatokat írni, hogy hogyan zajlik a soron kívüli gépjárművezetés alkalmassági egészségügyi vizsgálat Asperger szindróma és mentális problémák esetén?

Ismerősöm komplex minősítési vizsgálatot kért, meg is állapította az orvosi bizottság a munkaképesség megváltozását. Asperger-szindrómás, ami születéstől fennálló állapot, de csak tavaly diagnosztizálták nála. Tudomásom szerint ez nem kizáró ok a vezetéshez. Viszont...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!