Miért nyilal be a fejem?
Figyelt kérdés
Ma egész nap jobb oldalt valamivel a fülem fölött benyilal, kb 1 órában kétszer. Mindegy, hogy mit csinálok, akár munka közben, akár fekvés közben. Hol kicsit, de van hogy jobban. Miért lehet ez? Ilyen be nyilalás még évekkel ezelőtt volt, de az akkora volt, hogy be is borultam az árokba (ez egyszer épp biciklizés közben történt, többet se). 26 éves nő2014. máj. 7. 21:16
2/3 anonim válasza:
Én is és a párom is migrénesek vagyunk. Ő délelőtt átaludta, rajtam délelőtt enyhén,majd ahogy telt az idő már fájdalom csillapítót kellett beszednem, és elaludtam nagy nehezen. Sajnos ébredés után is hasogatott, majd amikor elmúlt az nagy napsütés, akkor csillapodott. Jelenleg is enyhén lüktet a tarkóm.
Az orvostudomány nem igen tud még nagyon mit tenni, bár állítólag vannak olyan készítmények, amik sokat segítenek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát ha tényleg az, akkor nagyon nem örülök neki. :(
2014. máj. 7. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!