Káros az egészségre ha a rossz edényt, -aminek a fém felülete állandó kopásban van, - tojás és héjában főtt krumpli főzésére használom? Mást már nem főzök benne.
Biztos, hogy ijesztgetik az embert a kuktafazékkal, milyen káros anyagok oldódnak ki. De mióta az eszemet tudom, mindig ijesztgetnek valamivel, a permetezett élelmiszerekkel, a felkarcolt teflonnal, a levegővel, amit beszippantunk. Aztán a halkonzervvel, a fagyasztott hallal, a pirospaprikával.....És ki igazolta,hogy ha valaki meghalt, azért, mert MOFÉM kuktában főzött állandóan.
Szerintem főzhetsz benne, majd egyszer kiderítik a lótuszhatású, teflonbevonatú csodaedényről is, hogy káros anyagok szabadulnak fel, csak idő kérdése. Ma már a cserépedénybe is kevernek valami káros anyagot:)
Ja, én is vettem egy "teflonbevonatú"krumplisütőt, és az első sütésnél lejött a bevonat fele. Na, azt kidobtam.
Hát a víz az bejut a krumpli héja alá is, sőt a tojáshéjon is átmegy. Az ilyet nem próbálgatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!