Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » ELőfordulhat, hogy valakinek...

ELőfordulhat, hogy valakinek fordítva működik a biológiai órája?

Figyelt kérdés
Gimis korom óta kínszenvedés számomra a koránkelés. Hajnali 3-4 előtt nem tudok elaludni, csak ha már tényleg kimerült állapotban vagyok, de sokszor még úgy se. Ellenben ha reggel 7 helyett délben kell csak felkelnem semmi bajom nincs. Egész éjjel aktív vagyok, bármit megcsinálok, de délelőtt egy használhatatlan zombi vagyok. Létezik olyan, hogy valaki így működik? Hiába van rendszer az életemben (iskola, munka, stb.) max 1 hónapig bírok normálisan (este 10-től reggel 7-ig aludni), jön egy front és 2 nap alatt visszaállok.
2014. máj. 9. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:

persze vannak ilyen emberek.

Valami gyengébb hztású nyugtatót kéne szedned ha nem tudsz aludni.

Nincsenek lelki problémáid?

2014. máj. 9. 23:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Dehogy nincsenek. De amikor jól vagyok, akkor is így alszom. Ha nappal alszom 6-7 órát, kipihentebb vagyok, mintha éjjel aludnék 8-at. És amikor átállok 1 hónapra, és le bírok feküdni 10-kor meg 11-kor, hiába alszok 9-10 órát, akkor is egész nap kicsit fáradtnak érzem magam. Gyógyszereket próbáltam, rendeset és homeopátiást is, csak bolondabb lettem tőlük, sokszor azt sem tudtam ébren vagyok-e vagy nem.
2014. máj. 10. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!