Milyen csípés ez?
Figyelt kérdés
3 csípés nyom egymás után kb 2 ujjnyi távolságra egymástól vizszintesen. kicsit viszket, de engem az érdekel milyen rovar lehet ami a lakásban van.2014. máj. 12. 13:15
1/3 anonim válasza:
Ágyi poloska, bolha hagyhat hasonló nyomot, bár a bolhacsípés nagyon tud viszketni. Én az ágyi poloskára szavaznék, de ha csak ez a három van, lehet más is. A harlekin katica is csíp, de az szerintem nem viszket.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod. évek ota ugyanabban az ágyban alszom, esetleg a macska hozhatott haza valamit?
2014. máj. 12. 13:22
3/3 anonim válasza:
fontos megnézni pár részletet. van e a csípés körül "udvar", esetleg koncentrikus körök, fekete e a közepe, vagy fehér, esetleg színtelen stb.(?), mert így a kullancstól a hangyán át a szúnyogon és pókon keresztül bármi lehet, ha viszket. ha fáj is, akkor szóba jön a darázs is, melynek testmérete exponenciálisan nő a fájdalom mértékével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!