S. O. S! Lehet baj belőle ha be vettem egy DolgitMax800ml kapszulát? 16/l
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a fogam és be van gyullladva. Eszem a fájdalom csillapítókat.
Azt mondták a Dolgit le húzza a gyulladást ezért be vettem egyet. Viszont olvastam a beteg tájékoztatót és egy kicsit meg rémültem.
Lehet baj egy szemtől?
2014. máj. 12. 19:14
1/2 anonim válasza:
1-től valószínűleg nem mert még fiatal vagy a májad leküzdi de több már nem kéne inkább menj el fogorvoshoz ha annyira fáj hátha tud adni rá valami jobbat.
2/2 anonim válasza:
Nekem is van,hát mit mondjak egy horror a betegtájékoztatója! Ráadásul a fogfájásra se hat!
Menj dokihoz,de addig is egy jó tanács! Vegyél Listerine szájvizet,és ez nem a reklám helye,tényleg nagyon hatásos és jó,főleg azért mert azonnal zsibbaszt!
Ja és fájdalomcsillapításra tökéletes a Rubophen inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!