Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki ismeri dr. Gimesi Anna...

Valaki ismeri dr. Gimesi Anna gyermekorvost? Nagyon fontos, nem is tudom hogy ide vagy a jogi kategóriába írjam.

Figyelt kérdés

Ügyfélkaput létesítettem, és a vénytörténetnél megdöbbenve láttam, hogy a hölgy 5 alkalommal összesen 9 doboz gyógyszert írt fel és váltott ki(?) a nevemen.

2012.01.30 Fromilid 250 mg, Algopyrin 500 mg

2012.03.24 Drotaverin-chinoin 40 mg, Panalgorin 500 mg

2013.04.26 Prenessa 4 mg, Metoprolol Z Hexal 50 mg,

2013.06.14 Metoprolol Z Hexal 50 mg, Perineva 4 mg

2013.09.27 Frontin 0,5 mg

Kiváltó patika nem mindegyik mellett van; de olyan gyógyszerek mellől is hiányzik, amiket biztosan kiváltottam, szóval nem tudom, ez jelent-e valamit. Életemben nem hallottam róla, és a Frontinon kívül (amit viszont a saját orvosom írt fel mindig...) egyik gyógyszerre sincs szükségem, soha nem is szedtem őket. Hogyan nézhetnék ennek utána, mielőtt az Ügyfélkapun jelenteném? Nyilván nem tudok 19 évesen bejutni egy vadidegen gyermekorvos rendelésére, telefonon meg elég furi lenne ilyenre rákérdezni.... A betegéletutamban egyetlen egyszer sem szerepel, mint kezelő orvos. Jogtudósok, orvosok, valami ötlet?...

2014. máj. 14. 20:58
 1/3 A kérdező kommentje:
A Google szerint a 15. kerületben rendel. Semmi közöm a 15. kerülethez, azt se tudom, melyik az.
2014. máj. 14. 20:59
 2/3 anonim válasza:
úristen, ez durva. azóta van valamilyen fejlemény?
2014. máj. 29. 17:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Bejelentettem az OEP felé az ügyfélkapu felületén. Még nem reagáltak rá - ha nem fognak hamarosan, akkor bombázni kezdem őket további e-mailekkel.
2014. máj. 29. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!