Mi lehet ez? Nagyon félek.
Figyelt kérdés
Nemtudtam hova írni,ezért irtam ide..Lány vagyok,15 éves..a jobb mellemmel van egy kis ,félemem'..a bimbómtól lefele kb 1,5 cm-re volt egy pattanás szerűség..én meg 2 nappal ezelőtt voltam akkora barom,hogy kinyomtam,mert nagyon csúnya volt és zavart..Na ezzel az a bajom,hogy tegnap és ma már eldurvult a helyzet,mert begennyesedett,és ha megnyomom zöld színű genny jön belőle..Nagyon félek,mert nemtudom mi lehet ez..de nagyon sok jön belőle,ha megnyomom..utána ha sokat nyomom,nem jön belőle több,de másik napra ugyan úgy jön belőle..Mi lehet ez? Ugye nincs valami nagy bajom? Ugye elmúlik ? Anyának nem merem mondani,mert félek..Orvoshoz se merek elmenni ezzel..2014. máj. 16. 16:25
1/8 anonim válasza:
Hát pedig jobb lenne, ha anyudnak elmernéd mondani, mert lehet egy szimpla gyulladáscsökkentő krém pl. tetrán segítene.
Ha meg anyud is úgy látja, hogy nem szimpla pattanás, akkor el tud kísérni dokihoz. Jobb a végére járni, mert lehet hogy banális probléma, és te is megnyugodhatnál.
2/8 anonim válasza:
Pedig mondd csak meg az anyukádnak és menjetek el az orvoshoz, ha nem akarsz nagyobb bajt belőle.
3/8 anonim válasza:
Pedig nagyon sürgősen menj vele orvoshoz, nem lett volna szabad nyomkodni, addig menj, míg nem lesz nagyobb baj, ha időben mész, akkor gyorsabban tudják meggyógyítani.
4/8 anonim válasza:
Lehet elfertőzted a nyomkodással, sűrgősen menj el a bőrgyógyászatra.
5/8 A kérdező kommentje:
:| elkéne mondanom neki tényleg,csak nemtudom hogy mondjam el neki..félek a reakciójától
2014. máj. 16. 16:34
6/8 anonim válasza:
Mutasd csak meg neki, ne az ő reakciójától félj, hanem a következményektől ha nem mész orvoshoz és rámegy a cickód.
7/8 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy Anyudnak inkább jól fog esni az őszinte bizalmad, ráadásul azonnal tud lépni az ügyben!
8/8 A kérdező kommentje:
Elmondtam még aznap neki,voltunk dokinál és a doki aztmondta,hogy ez csak egy sima pattanás ami begyűlik és mivel érzékenyebb helyen van,azért tűnik másmilyennek a szine..Kikellett az összes gennyet nyomni belőle és már tök szépen begyógyult :)
2014. máj. 18. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!