Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Reggel felkeltem és elkezdett fájni a hasam, de nem foglalkoztam vele. Elindultam a konyha felé reggelizni. Amikor beértem a konyhába, elkezdett morogni a hasam, és elkezdtem rohanni a wc-re, mert már éreztem, hogy valami nincs rendbe. Mire felértem, ,,majdnem bekakiltam'' érzésem volt. Ahogy leültem a wc-re, azt hittem, hasmenésem lesz, de helyette szellentettem, közbe csikarodni kezdett a hasam. Pár percig csak pukizni tudtam. Jobban lettem, majd amikor álltam volna fel, éreztem, hogy nagywc-znem kell. Kb. 15 percig még trónoltam. Utána már nem ettem. Bementem a közeli városba a boltba(30 perc busz), és amikor ott végeztem, mentem a buszmegállóba. Hirtelen éreztem megint, hogy kakilnom kell, de a busz már jött. Gondoltam csak kibírom. Amikor már kb. 10 perc volt hazáig,(+séta ami 5perc), úgy éreztem nem bírom tovább. Ráadásul elég rossz volt ott az út, amitől még rosszabb volt ,,magamban tartani". Végre leszálltam a buszról, hazáig rohantam, éreztem, hogyha nem tudok pár másodperc alatt könnyíteni magamon, akkor be fog csusszani. Hazaértem, rohantam a wc-be, és elengedtem magam. Több, mint 10 percig bent voltam. Azóta is 20 percenként szaladgálok, de a széklet kemény.2016. jún. 19. 12:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!