Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véradás után mennyire gyengül...

Véradás után mennyire gyengül le a szervezet?

Figyelt kérdés
Ma lehet a városunkban elmenni véradásra viszont holnap érettségizek, és nem akarom hogy fáradt legyek vagy ilyesmi. Ha elmegyek holnapra jobban leszek?

2016. jún. 20. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem véradás előtt mindenki azt mondta, hogy huu mennyivel frissebbnek fogom érezni magam. Na nálam ez pont fordítva volt, hulla fáradtnak éreztem magam még utána 2 nappal is. Én azt javaslom, hogy holnap inkább ne menj el, most a legfontosabb az érettségi. Ha segíteni akarsz, lesz még rá lehetőséged. :)
2016. jún. 20. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sose okozott problémát, de én már 30 éve adok. Első alkalom nem szerencsés, ha egy ilyen fontos vizsga előtt történik, mert mindenki másképp éli meg. Inkább adj máskor.
2016. jún. 20. 08:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sem mennék el ilyen fontos esemény előtt véradásra.
2016. jún. 20. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!