Véradás után mennyire gyengül le a szervezet?
Figyelt kérdés
Ma lehet a városunkban elmenni véradásra viszont holnap érettségizek, és nem akarom hogy fáradt legyek vagy ilyesmi. Ha elmegyek holnapra jobban leszek?2016. jún. 20. 07:59
1/3 anonim válasza:
Nekem véradás előtt mindenki azt mondta, hogy huu mennyivel frissebbnek fogom érezni magam. Na nálam ez pont fordítva volt, hulla fáradtnak éreztem magam még utána 2 nappal is. Én azt javaslom, hogy holnap inkább ne menj el, most a legfontosabb az érettségi. Ha segíteni akarsz, lesz még rá lehetőséged. :)
2/3 anonim válasza:
Nekem sose okozott problémát, de én már 30 éve adok. Első alkalom nem szerencsés, ha egy ilyen fontos vizsga előtt történik, mert mindenki másképp éli meg. Inkább adj máskor.
3/3 anonim válasza:
Én sem mennék el ilyen fontos esemény előtt véradásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!