Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni 15 kg-t?

Hogyan tudnék leadni 15 kg-t?

Figyelt kérdés

Ugy terveztem ,hogy kb 10-15 kg szeretnék leadni. Most 170 cm vagyok és 69 kg és nagyon nem erzem jol magam a boromben. Szeptember elejere kb 8-10kg szeretnék leadni. Mit,mikor egyek és napi hány ora mozgas kellene?

Milyen mozgassal tudom elerni h vekony combjaim de formas fenekem legyen? Valaszokat elore koszonom!:)

2016. jún. 28. 11:39
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Reggelire egyél egy szelet pirítóst (lehetőség szerint ne fehér, hanem barna, magvas kenyérből) vajjal és felvágottal, vagy amivel szereted (próbáld kerülni a lekvárt és a mézet). Ebédre egyél valamilyen levest és másodiknak pedig csirkét vagy halat sütve/rántva/grillezve ahogy szereted salátával. Vacsorára valami könnyen emészthető kaját (pl. egy kisebb szendvicset barna, magvas kenyérből)

Napközben ha megéhezel ne egyél rögtön, hanem először igyál egy pohár vizet, mert lehet, hogy már az is eltelít. Ha mégis éhes vagy akkor egyél egy répát vagy más zöldséget/gyümölcsöt. A legfontosabb, hogy NAGYON SOK VIZET IGYÁL!! Ha eszel kerüld a zsíros, olajos, nehéz ételeket. Lassan egyél, akkor hamarabb érzed úgy hogy elég volt. Ne nassolj napközben, igyekezz csak akkor enni, ha reggelizel/ebédelsz/vacsorázol. Ha szeretnél tízóraira/uzsonnára egyél egy almát vagy egy kis joughurtot. Ne egyél csak azért, mert a szemed kívánja. Csak akkor, ha TÉNYLEG éhes vagy.

Mozgás szempontjából menj el futni, vagy van fönt YouTube-on kimillió edzés program, keress rá külön úgy hogy edzés fenékre és lábra, vagy ilyesmi. Kitartás, remélem segítettem:) Sok sikert!! :)

2016. jún. 29. 19:59
 2/4 anonim válasza:
Szia! Előző vagyok! Mozgáshoz még eszembe jutott, hogy ha valamilyen sportpálya a közeletekben akkor menj teniszezni vagy ami van ott. De a legfontosabb a sok folyadék és hogy tényleg csak akkor egyél ha éhes vagy, és ne akkor ha úgy érzed, hogy valamennyi még fér beléd :) És próbáld ki a zöld tea ivást, állítólag gyorsítja az anyagcserét. (Nálam bevált)És teát/kávét próbáld cukor nélkül vagy legalább minimális cukorral inni. Kerüld a kekszet/sütit vagy bármilyen édességet :) Sok sikert!
2016. jún. 29. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm rengeteget segitete:)
2016. júl. 1. 14:21
 4/4 anonim válasza:
Szia! Sikerült valamennyit leadnod? :) Hogy vagy?
2016. szept. 18. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!