Mitől lehet hányingerem?
Figyelt kérdés
Igazából már voltunk orvosnál, azt mondta nincs ezzel probléma.. vegyek be rá gyogyszert. Már lassan 2 éve, hogy ha eszem, előtte, közben és utána is hányingerem van. De nem csak ilyenkor, hanem általában ha nem eszek, és nem is gondolok a kajára, akkor is. Már se a b6, se a daedalon se a cerucal nem használ rá2016. jún. 29. 15:29
1/6 anonim válasza:
Szia! Szemüveges vagy? Ha nem, akkor lehet amiatt is, hogy rosszul látsz. Nekem mielőtt meglett a szemüvegem mindig fájt a fejem. Ha szemüveges vagy akkor lehet, hogy erősebb kell, menj el szemdokihoz. Ha egyik sem, akkor menj el másik dokihoz. (nem tudom, hogy milyen orvos lehetett az, akinél voltál, ha csak annyit mondott, hogy vegyél be gyógyszert.) Lehet a sok stressztől is. Szerintem keress egy másik orvost, aki jobban kivizsgál. Kitartás és remélem javulni fog! :)
2/6 anonim válasza:
Szia! Előző vagyok! Eszembe jutott, hogy ha kamasz vagy, akkor lehet valami hormonális probléma is. Jobbulást!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen szemüveges vagyok, és eléggé rossz a szemem. És egyben igen kamasz. Köszönöm a segítséget :)
2016. jún. 29. 20:06
5/6 A kérdező kommentje:
foggalmam sincs XD azt hogy tudom megállapítani? :O
2016. jún. 30. 01:02
6/6 anonim válasza:
Rossz szájíz, gyomorégés , ilyesmik a tünetei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!