Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sosem fog eltűnni a derekam...

Sosem fog eltűnni a derekam körül a felesleg?

Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok, 180cm, 81kg. Tehát látszik, hogy teljesen jó a BMI-m. Törődöm az alakommal, figyelek rá, hogy mit eszek, kardiózom is, ám a derekam körüli felesleg, úgy mond úszógumi még sem tűnik el. Tavaly nyáron 8kg fogytam hat hét alatt, 85-ről lementem 77-re, de akkor is megmaradt ez az úszógumi a derekam körül. Ilyen alkat vagyok, és nem lehet tenni ezzel semmit?
2016. jún. 29. 21:20
 1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a BMI jó, de a lényeg a testzsírszázalék mérése lenne, mivel nem mindegy, hogy az a 81 kg. főként zsír vagy izom. Lehet, hogy fogyáskor izomból fogytál és ezért nem csökken az úszógumi. Amúgy ha lefogysz testzsírból, akkor el fog az tűnni, nyugodj meg (tapasztalat). Ajánlom azt, hogy hagyagold a lisztet meg a cukrot és egyél sok rostot (nem szénhidrát megvonás, hanem szénhidrát típusváltás) és folytasd a sportolást, SOK SIKERT!!! ;)
2016. jún. 30. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Futás emelkedőnek felfelé. Az mindenhonnan fogyaszt. Meg az úszás is.
2016. jún. 30. 13:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jún. 30. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!