Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véreset kakiltam, mi lehet az...

Véreset kakiltam, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Eléggé nehezen akart kijönni, vastag is volt meg kemény is, és erőlködnöm kellett, hogy kijöjjön. Kívülről volt véres a vége, a vérnek normál színe volt (mint amikor egy friss sebből folyik).

2016. júl. 3. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyered lehet. Egyél rostosat, és szilvalekvárt.
2016. júl. 3. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül van aranyered, megesik, hogy erőlködésnél kicsit felreped a végbélnyílásnál. Egyél több zöldséget, rostot és semmi baj nem lesz.
2016. júl. 3. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak egy hajszál ér pattanhatott meg,semmi komoly nincs itt .A baj akkor van,ha széklet színe fekete .

Több levest kellene fogyasztanod,és akkor nem áll össze ilyen keményre .Szilva lekváron nem lehet egy életet leélni .Szilva kompótot,és nem lekvárt javasolnak ilyenkor.Szülés után a kismamák is ilyet fogyasztanak .

2016. júl. 3. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!