Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem megy el az orvoshoz. Nem...

Nem megy el az orvoshoz. Nem 5udom mi tévő legyek ?

Figyelt kérdés

Parom tegnap megkérdeztem miért nem vágyik lassan 3 hete szexre nem közeledik.

Elmondta hogy 3 hete mikor a veséje begörcsölt ügyeletre akartam vinni makacskodott .

Azóta fáj a micsodája vizelet ürítés közben aztán mikor végez ég és csíp . Veleséje nem fáj azóta.

Vizelet ingere is alig van ha eszébe jut akkor megy el pisilni. Minden pisilés után munkában is mossa azóta de elmondása szerint még roszabb .

Orvosról hallani sem akar.

Nem tudom mit kezdjek vele.

márc. 5. 12:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
36%

19

A hozzászólásod magáért beszél.

Ezért vagy egyedül, mert ilyen rosszindulatú, lekezelő, lenéző vagy. És irigy.

márc. 5. 17:11
 22/37 anonim ***** válasza:
44%
Persze, a szülészorvos se fogdossa az intim testrészeinket, meg a te pömpölődet:) se, 18-as. Önérzet? Atyaég. 2025 van drága, nem a középkor.
márc. 7. 09:24
 23/37 anonim ***** válasza:
69%

Jézusom de puhány itt mindenki. :D Én a párom miatt mentem STD szűrésre és HPV szűrésre, illetve kontrollra.

4x dugtak egy fültisztító pálcikát a húgycsövembe, amit körbe is forgattak. De megtettem a saját és párom egészsége érdekében.

Sőt még prosztatát is masszírozott előtte, hogy onnan is kijöjjön a nedv, és ki lehetett bírni.

Meg kell fogni az ágyat, belekapaszkodni és kész.

A szövődmények rosszabbak, mint 4 ilyen kellemetlen alkalom

márc. 7. 10:08
 24/37 anonim ***** válasza:
11%

23

Én biztosan nem vállaltam volna be, ez elvi kérdés.

De ha te ettől érzed magad f@sz@ gyereknek, akkor hajrá.

márc. 7. 10:11
 25/37 anonim ***** válasza:
67%
Te nem vagy fasza gyerek, az tény. Inkább hagyod leszáradni, mint az orvosnak megmutasd. Hajrá!
márc. 7. 10:17
 26/37 anonim ***** válasza:
10%
Nem fekszem össze olyan nővel, aki után STD szűrésre kell menni. És akkor nem fog "leszáradni".
márc. 7. 10:20
 27/37 anonim ***** válasza:
67%

Nyilván ezen múlik:)))) Homlokára van írva a hölgynek a kórtörténete.

Egyébként nemcsak std ügyben tud az embernek betegsége lenni intim tájékon. Ha nem tudtad volna.

márc. 7. 10:28
 28/37 anonim ***** válasza:
74%

26-os ennyi eszed van.

Rengeteg STD betegség van, ami férfiaknál tünetmentes. Ahogy HPV is tünetmentes férfiaknál, nőknél pedig méhnyakrákot okoz.

És előtte mentem STD szűrésre, ahogy ő is megtette, hogy ne kelljen védekezni.

Tudod felelősségteljes felnőttek így vannak a másik iránt. Tisztelik és nem akarnak a másiknak rosszat.

És képzeld azóta is boldog párkapcsolatban élünk immár 6. éve. Úgyhogy teljesen megérte a kivizsgálás.

De, ha nem lennénk együtt sem bántam volna, mert tudnám, hogy egészséges vagyok és nem adok át a másiknak sem HPV-t, sem pedig nemibetegséget.

márc. 7. 10:30
 29/37 anonim ***** válasza:
15%

28

28-as ennyi eszed van.

"És előtte mentem STD szűrésre, ahogy ő is megtette, hogy ne kelljen védekezni."

Mi köze az std-nek a védekezéshez?

"És előtte mentem STD szűrésre"

Ha egy nő std igazoláshoz kötné a szexet, elhajtanám a francba a bizalmatlansága miatt (biztosan magából indul ki...)

"26-os ennyi eszed van.

Rengeteg STD betegség van, ami férfiaknál tünetmentes. Ahogy HPV is tünetmentes férfiaknál, nőknél pedig méhnyakrákot okoz.

És előtte mentem STD szűrésre, ahogy ő is megtette, hogy ne kelljen védekezni.

Tudod felelősségteljes felnőttek így vannak a másik iránt. Tisztelik és nem akarnak a másiknak rosszat.

És képzeld azóta is boldog párkapcsolatban élünk immár 6. éve. Úgyhogy teljesen megérte a kivizsgálás."

Oké, mi pedig 30 éve élünk boldog párkapcsolatban, std szűrés nélkül. Mert nem volt rá szükség és indok...

márc. 7. 10:36
 30/37 anonim ***** válasza:
67%

29

Szerintem olvasgass, tájékozódj egy kicsit az egészségügy, szexualitás témában, mielőtt még nagyobb szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról. Az eddigi válaszaid egyszerűen rém ... egyszerűek, hogy finoman írjam.

(Nem a 28-as voltam.)

márc. 7. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!