Nem megy el az orvoshoz. Nem 5udom mi tévő legyek ?
Parom tegnap megkérdeztem miért nem vágyik lassan 3 hete szexre nem közeledik.
Elmondta hogy 3 hete mikor a veséje begörcsölt ügyeletre akartam vinni makacskodott .
Azóta fáj a micsodája vizelet ürítés közben aztán mikor végez ég és csíp . Veleséje nem fáj azóta.
Vizelet ingere is alig van ha eszébe jut akkor megy el pisilni. Minden pisilés után munkában is mossa azóta de elmondása szerint még roszabb .
Orvosról hallani sem akar.
Nem tudom mit kezdjek vele.

19
A hozzászólásod magáért beszél.
Ezért vagy egyedül, mert ilyen rosszindulatú, lekezelő, lenéző vagy. És irigy.

Jézusom de puhány itt mindenki. :D Én a párom miatt mentem STD szűrésre és HPV szűrésre, illetve kontrollra.
4x dugtak egy fültisztító pálcikát a húgycsövembe, amit körbe is forgattak. De megtettem a saját és párom egészsége érdekében.
Sőt még prosztatát is masszírozott előtte, hogy onnan is kijöjjön a nedv, és ki lehetett bírni.
Meg kell fogni az ágyat, belekapaszkodni és kész.
A szövődmények rosszabbak, mint 4 ilyen kellemetlen alkalom

23
Én biztosan nem vállaltam volna be, ez elvi kérdés.
De ha te ettől érzed magad f@sz@ gyereknek, akkor hajrá.

Nyilván ezen múlik:)))) Homlokára van írva a hölgynek a kórtörténete.
Egyébként nemcsak std ügyben tud az embernek betegsége lenni intim tájékon. Ha nem tudtad volna.

26-os ennyi eszed van.
Rengeteg STD betegség van, ami férfiaknál tünetmentes. Ahogy HPV is tünetmentes férfiaknál, nőknél pedig méhnyakrákot okoz.
És előtte mentem STD szűrésre, ahogy ő is megtette, hogy ne kelljen védekezni.
Tudod felelősségteljes felnőttek így vannak a másik iránt. Tisztelik és nem akarnak a másiknak rosszat.
És képzeld azóta is boldog párkapcsolatban élünk immár 6. éve. Úgyhogy teljesen megérte a kivizsgálás.
De, ha nem lennénk együtt sem bántam volna, mert tudnám, hogy egészséges vagyok és nem adok át a másiknak sem HPV-t, sem pedig nemibetegséget.

28
28-as ennyi eszed van.
"És előtte mentem STD szűrésre, ahogy ő is megtette, hogy ne kelljen védekezni."
Mi köze az std-nek a védekezéshez?
"És előtte mentem STD szűrésre"
Ha egy nő std igazoláshoz kötné a szexet, elhajtanám a francba a bizalmatlansága miatt (biztosan magából indul ki...)
"26-os ennyi eszed van.
Rengeteg STD betegség van, ami férfiaknál tünetmentes. Ahogy HPV is tünetmentes férfiaknál, nőknél pedig méhnyakrákot okoz.
És előtte mentem STD szűrésre, ahogy ő is megtette, hogy ne kelljen védekezni.
Tudod felelősségteljes felnőttek így vannak a másik iránt. Tisztelik és nem akarnak a másiknak rosszat.
És képzeld azóta is boldog párkapcsolatban élünk immár 6. éve. Úgyhogy teljesen megérte a kivizsgálás."
Oké, mi pedig 30 éve élünk boldog párkapcsolatban, std szűrés nélkül. Mert nem volt rá szükség és indok...

29
Szerintem olvasgass, tájékozódj egy kicsit az egészségügy, szexualitás témában, mielőtt még nagyobb szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról. Az eddigi válaszaid egyszerűen rém ... egyszerűek, hogy finoman írjam.
(Nem a 28-as voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!