Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem megy el az orvoshoz. Nem...

Nem megy el az orvoshoz. Nem 5udom mi tévő legyek ?

Figyelt kérdés

Parom tegnap megkérdeztem miért nem vágyik lassan 3 hete szexre nem közeledik.

Elmondta hogy 3 hete mikor a veséje begörcsölt ügyeletre akartam vinni makacskodott .

Azóta fáj a micsodája vizelet ürítés közben aztán mikor végez ég és csíp . Veleséje nem fáj azóta.

Vizelet ingere is alig van ha eszébe jut akkor megy el pisilni. Minden pisilés után munkában is mossa azóta de elmondása szerint még roszabb .

Orvosról hallani sem akar.

Nem tudom mit kezdjek vele.

márc. 5. 12:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Csak egyet tudok érteni a 29 essel. Kár is fecsérelni a karaktert veled.
márc. 7. 10:49
 32/37 anonim ***** válasza:

30

Na, miért? Taníts, kérlek...

márc. 7. 10:49
 33/37 anonim ***** válasza:

Férfi makacsság. Majd megoldódik magától, majd lesz valahogy. Ez hatalmas felelőtlenség. Ha gond van, akkor el kell menni az orvoshoz és kész! Apám is ilyen, nem hajlandó elmenni dokihoz semmilyen problémával sem. Az a baj, hogy az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni. Ha nem érti meg, hogy az egészsége, akár az élete múlhat rajta, akkor így járt.

Állítsd döntés elé: elmegy dokihoz vagy befejezitek ezt a kapcsolatot.

márc. 10. 20:18
 34/37 anonim ***** válasza:
32%

33

Most tényleg... azért elhagyni, mert nem megy el urológushoz...? Nem szeretnék a párod helyében lenni, nem túl bíztató.

márc. 11. 10:21
 35/37 anonim ***** válasza:
32%
34: Én meg nem akarok olyan párja lenni, aki ennyire szarik az egészségére. Nem tudhatod, hogy mi baja van, nem akarnék szenvedni vele.
márc. 11. 15:02
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

35

Ezt a párod is tudja, hogy az első alkalommal, ha baj ban, "nem akarnál szenvedni vele"...?

Gyomorforgató.

márc. 11. 18:26
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
Ezt úgy értettem, ha makacsságból nem megy el és a kis problémájából esetleg súlyosabb probléma lesz.
márc. 11. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!