Normális ez húgycsőnyílással kapcsolatban?
Mostanában felfigyeltem arra hogy a húgycsőnyílásom bármikor megnézem akkor nedves. Fényesebb mikor rávetül a fény mint a makk többi része. De nem váladékozik, nem folyik ki semmi a nadrágomba a nap folyamán vagy reggelre. Nincsenek nyomok se foltok. Nem tudom mióta van ez jelen. Talán a nyálhoz tudnám a legjobban hasonlítani ezt a folyadékot ami ott van de nincs sok szóval nagyon nehéz megmondjam milyen is. Szagtalan. Átlátszó. Nagyon minimális réteg mert pl ha megrázom akkor nem csöpög össze-vissza szóval én arra gondoltam valami funkciót tölthet be. De nem előváladék. Tudtommal az csak akkor van jelen ha felizgult állapotba kerülök.
Vizelés nem fáj, nincs csípő fájó érzés. 1-2 angol oldalon azt írták ez sokaknál van és teljesen normális de nagyon magyar forrást nem találtam ami pont erről szólna.

Hány éves vagy?
Nem lehet, hogy izgalmi állapot után nézted és a nedv az?
Mert akkor az nem baj.

Lehet elonedv mert pl ha felizgulsz akkor mar termelodik aztan lassan kiszivarog.
Ha nem piros a nyilas es nincs szaga ennek az anyagnak akkor szerintem nincs gond vele. Ha bizonytalan vagy tenyleg jobb lenne dokihoz elmenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!