A kérdező szavazást indított:
Férfi
Női
22 szavazat
1/17 anonim 

válasza:

Nő vagyok, csak női orvoshoz megyek amíg tudok
2/17 anonim 

válasza:

Nekem mindegy. A nőgyógyászom férfi, nagyon jó fej, figyelmes.
4/17 anonim 

válasza:

No vagyok, női urológushoz mennék, mert ő talán jobban átérzi a panaszaim, esetleg járt már hasonlóan. Míg egy férfi nem tudhatja, milyen borzalmas is a női felfázás.
5/17 anonim 

válasza:

Leginkább egyikhez sem, ha nem muszáj😁😁
6/17 anonim 

válasza:

Nő vagyok. Férfihoz. Női orvossal volt már nagyon rossz tapasztalatom. Nem kell még egyszer!
7/17 anonim 

válasza:

Voltam már nő, és férfi urológusnál. Az első férfi volt. Nagyon lekezelően viselkedett. Azután a sors úgy hozta, hogy nő urológus volt a rendelésen. Sokkal megértőbb, alaposabb, és kedvesebb volt. Most ismét férfihez megyek ha muszáj, de ez kedves, megértő és alapos. Amig ha menni kell ehhez megyek.
8/17 anonim 

válasza:

Itt miért is vannak lepontozva akik leírják, hogy milyen nemű orvoshoz mennének? Ez volt a kérdés...
Jó lenne ha végre tudnánk a szavazás mellett a szöveget értelmezni, miszerint: Hasznos ez a válasz? Ez nem dislike Facebookon, csak szólok.
9/17 anonim 

válasza:

Azért vannak mert férfi egészség rovat nem női tehát férfiak válaszát várjuk nem nőket
10/17 anonim 

válasza:

A kategória megnevezése nem feltételezi azt, hogy nő nem tud válaszolni normálisan.
Továbbá kb 1 nő írt, a többiről nem tudni. Tehát ez az indoklás megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!