Lábszag/izzadásra megfelelő szerek? ( Már akinek előfordul férfiak.)
Pasik, Lábszag/izzadásra mit szoktatok általában használni ami hatásos, vagy legalább enyhítene szagon? ( Milyen időközönként fordul elő, már akinek előfordul.)
A tanácsokért igyekszem, ahogy tudom megköszönöm...

válasza:

válasza:Sima dezodor müködik.
Ha nem zavar, hogy kicsit kiszárítja a böröd, akkor alkoholos kendövel áttörölheted a lábad, ha megizzadt.
Alternatív megoldás: szeresd meg a pálpusztai sajtot(vagy bármilyen más rúzsflórával érlelt sajtot). Ha már megszereted, akkor van egy jó hírem: ezeknek a sajtoknak a szaga kb ugyanaz, mint a lábszag. Mostantól a lábszagról a sajt fog eszedbe jutni!
A lábszag kialakulásáért felelös baktérium a Brevibacterium linens, ugyanaz, mint amit rúzsflóra néven használnak ezeknek a sajtoknak az érlelésére.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:- természetes bőrből készült, megfelelő méretű (nem túl szűk!) lábbelik
- egész nyáron, vagy inkább tavasztól őszig szandál és/vagy nyitott elejű papucs, amikor csak lehet
- 99-100% pamutból készült zokni
Kapcsolódó kérdések:
Jövő hétre kaptam időpontot egy nő urológushoz. Soha nem voltam még, nem tudom mire készüljek. De a gondolattal eljátszottam, ha egy viszonylag fiatal nő elkezdi fogdozni, azonnal merevedésem lesz. Van ilyen?
Segítséget szeretnék kérni ebben a témában hátha más is volt ebben a helyzetben szívesen fogadom a tanácsokat
Voltam urológusnál, ahol negatív eredménnyel zárult minden sexuális úton terjedő betegségre vonatkozó tesztem, illetve nem tudtak kitapintani semmi megnagyobbodást a mellékherékben. Azt mondták hogy minden rendben van,de kaptam antibiotikumot minden esetre ha esetleg...
Vagy ez csak azzal lehet akinek prosztata gondja van?
Van itt akinek volt már hasonló mellékhatás? Okozhat ilyet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!