Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet egy férfinek...

Hogyan lehet egy férfinek fitymaszűkülete 35 évesen?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogyan nem okozott ez neki eddig problémát, már akár csak a pisilésnél is, hiszen ott is hátra kell húznotok és még a makk teteje is alig látszik ki.
okt. 30. 06:00
 1/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Általában ez már szerzett és nem veleszületett probléma.
okt. 30. 06:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Cukorbetegség pl.. Vagy valamilyen más okból bekövetkezett gyulladás.
okt. 30. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Lehetséges, hogy erőltetve hátra tudta húzni és azt gondolta, hogy ez így nem kóros. Aztán nem volt nővel így nem is foglalkozott ezzel, most meg mikor használni akarná rájött, hogy így nem lehet élvezni a szexet ha közben fájdalmat okoz a fityma hátrahúzása.
okt. 30. 09:38
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Te nő vagy kérdező?

Mert nem kell hatrahúzni a fitymat pisiléskor. Hátra lehet, ha valaki akarja, de anélkül is gond nélkül kijön.

Ha ez számít sokan élnek vakamilsen fokú szűkebb fitymaval egész életükben nem tudom miert meglepő neked.

okt. 31. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Cukorbetegség.

Visszatérő makk- és fitymagyulladás, ha az intimhigénia csorbát szenved (pl. pisiléskor, esti mosakodás).

nov. 1. 00:17
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Simán. Rengeteg oka lehet. Aszexuális, ezért nem érdekli a másik nem meg a szexuális dolgok se, félénk, visszahúzódó, gátlásos, depis mint én, lehet hogy szexelne az illető akiről kiraktad a kérdést, csak pl. még mindg szűz, de mivel fitymaszűkülete van nem tudjuk mióta, lehet ezért nem közelített nőhöz, mert milyen ciki lenne már ha az ágyban derülne ki hogy nem valami nem okés a péniszével.

Rám ez pl. igaz, 33 vagyok, olyan szűkületem van, hogy ezen már csak a körülmetélés segítene, de mivel félek orvoshoz menni, be*ari vagyok a műtéthez, ezért idáig így maradt, ördögi kör ez…

Az is lehet szimplán csak nem érdekelte a saját farkának az állapota meg a nemi élet, lefoglalta a tanulás, karrier, melo, filmek, videojátékok, szórakozás (ilyen egyént is ismerek).

nov. 1. 04:18
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
6! Nem kell körülmetélni! Egy egyszerű bemetszessel is meg lehet oldani, csak ezt az orvosok nem mondják!
nov. 1. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület bármikor kialakulhat különböző okok miatt (ahogy előttem írták: cukorbetegség, gyulladás miatt), urológus szakorvossal kellene konzultálnia.
nov. 10. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!