Hogyan lehet egy férfinek fitymaszűkülete 35 évesen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Te nő vagy kérdező?
Mert nem kell hatrahúzni a fitymat pisiléskor. Hátra lehet, ha valaki akarja, de anélkül is gond nélkül kijön.
Ha ez számít sokan élnek vakamilsen fokú szűkebb fitymaval egész életükben nem tudom miert meglepő neked.

válasza:Cukorbetegség.
Visszatérő makk- és fitymagyulladás, ha az intimhigénia csorbát szenved (pl. pisiléskor, esti mosakodás).

válasza:Simán. Rengeteg oka lehet. Aszexuális, ezért nem érdekli a másik nem meg a szexuális dolgok se, félénk, visszahúzódó, gátlásos, depis mint én, lehet hogy szexelne az illető akiről kiraktad a kérdést, csak pl. még mindg szűz, de mivel fitymaszűkülete van nem tudjuk mióta, lehet ezért nem közelített nőhöz, mert milyen ciki lenne már ha az ágyban derülne ki hogy nem valami nem okés a péniszével.
Rám ez pl. igaz, 33 vagyok, olyan szűkületem van, hogy ezen már csak a körülmetélés segítene, de mivel félek orvoshoz menni, be*ari vagyok a műtéthez, ezért idáig így maradt, ördögi kör ez…
Az is lehet szimplán csak nem érdekelte a saját farkának az állapota meg a nemi élet, lefoglalta a tanulás, karrier, melo, filmek, videojátékok, szórakozás (ilyen egyént is ismerek).

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!