46.éves férfi vagyok,észrevettem a libidómmal valami nem stimmel. Ez már az impotencia kapuja?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szóval észrevettem kb 3-hónapja,hogy a libidómmal valami nem kerek.
Viszont ez év elején híztam kb 20kg.
Szerintetek van összefüggés?
Párkapcsolatba élek 22.éve boldogan eddig ment a sex napi szinten de már vagy 3.hónapja visszaesett heti 1-re vagy még ritkábra
Tanácstalan vagyok...
Ez már talán az impotencia kapuja?
okt. 30. 13:48
1/21 anonim 

válasza:

válasza:Javaslom, hogy azonnal vizsgáltasd ki magad. Urológus, hogy kizárja a szervi okokat és teljes vérkép, mert pl. cukorbetegség is okozhatja (tapasztalat).
2/21 anonim 

válasza:

válasza:Libidód nincs vagy merevedésed? Kettő nem ugyanaz.
3/21 anonim 

válasza:

válasza:Ha híztál az hormonális probléma is lehet. Inzulin, cukor, kortizol, tesztoszteron stb. Laborra menj el, az sokat tud segíteni. Aztán ha olyan az eredmény, akkor egy jó endokrinológus tud segíteni.
De egy urológus, andrológia sem árt.
Ha a hízásod elsősorban hasi hízás, akkor nagy esély a kortizol vagy inzulin (bár ez sokszor kéz a kézben jár) eltérésre.
Jobbulást! helyrejössz!
4/21 anonim válasza:
Én nem híztam, 40 felett mégis erősen csökkenésnek indult a libidóm és most 50-hez közel eljutottam odáig, hogy szinte alig tudok szexelni. És az benne az legrosszabb, hogy nem is hiányzik. Sajnos az orvosok nem veszik komolyan a panaszomat, az urológus kivizsgált és szerinte minden rendben.
5/21 anonim 

válasza:

válasza:Hogyha gyorsan hizol, az lehet cukorbetegseg, pajzsmirigy működési probléma, amit érdemes kivizsgálni!
6/21 anonim 

válasza:

válasza:Igen, van összefüggés... Ha 20 kilót híztál, az 20 kiló zsírt jelent a szervezetedben. 20 kiló tömény zsír... Ez mind ösztrogén hormont termel. A tesztoszteronodat meg jelentősen csökkenti. Ha nincs tesztoszteron, akkor nincs nemi hormonod férfiként... Úgy meg nem csoda, ha nem működsz azokban a dolgokban, ami a férfi léthez eleki alapszükséglet.
8/21 A kérdező kommentje:
2-es libidom de sokszor van,hogy pl sex közben lelankadok.
okt. 30. 14:24
9/21 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál más okból igaz teljes vérkép minden normális akkor szerintem valami más lehet a probléma.
okt. 30. 14:25
10/21 anonim 

válasza:

válasza:Le kellene adni azt a feleslegesen felszedett 20 kilónyi zsírt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!