Akik metéltek, azoknak kirajzolódik a makkuk a boxerban vagy uszógatyában?
Figyelt kérdés
nov. 4. 18:40
3/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem feltétlenül. Anyagtól és szabástól is függ.
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Persze, de nincs mit rajta szégyellnem. Körül vagyok metélve és emiatt nincs rajta védőtok. Nem reklámozom úton útfélen, de nem is fogom letagadni, ha valaki szóba hozza. Fehér fürdőgatya kerülendő, ha zavar, hogy esetleg kirajozolódik a makk alakja.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Nekem metéletlenül is kirajzolódik
Nem zavar
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Fecskében kirajzolódna, de aztán a hideg víz miatt úgyis minimálisra összeesik. :)
8/12 anonim 

válasza:

válasza:Nekem eléggé látszott, hogy csupasz makkom, pedig elég pici a fütyim, tesi öltözőben gúnyoltak is miatta.
Egyén függő amiatt is, hogy milyen fajta metélést csináltak (ha egyáltalán körülmetélés miatt van szabadon.)
Az alsó fazona, színe nagyban befolyásol.
9/12 anonim 

válasza:

válasza:Nekem folyamatosan hátra van húzva,így is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!