Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 23 évesen kopaszodni mennyire...

23 évesen kopaszodni mennyire normális? Nagyon megterhel lelkileg.. Esetelg volt/van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Már 22 éves koromban észrevettem, hogy a haj vonalam bal oldat kezd hátrahúzódni, ami az akkori fodrászom szerint természetes férfias haj érés, ami minden férfinál bekövetkezik 20 éves felett, így nem zavart a dolog. Aztán telt-múlt az idő és a tükörben láttam, hogy borzasztó gyorsan húzódik felfelé az a bizonyos "Miki-egér" vonal, sőt, már egész pici hajam maradt közepén is. A homlokon viccesen nagy méretű lett, ezért gyorsan kértem is időpontot labor vizsgálatra, ahol kiderült, hogy a felső határérték felett van a Vas tartalmam. Sosem szedtem vasat és gyümölcsit is (sajnos) csak ritkán eszem. Az összes többi értékem rendben van.

Apai ágról csak apám kopaszodik, a 2 bátyája nem. Anyai ágról keresztapám hasonlóan kopasz, mint apám, de az apjuk (nagypapám) 68 évesen sem kopasz, sőt ugyan olyan hajam van, mint fiatalon. Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája és valószínűleg a legtöbb embert ez nem zavarja, de hogy 23 évesen kopaszodásban kezdem lekörözni az 50-60 éves papákat, már számomra is igen aggasztó! Minoxidil/thd blokkolókra sajnos nincs pénzem. A hajbeültetésre egy élet alatt sem tudnám megkeresni a pénzt.

Ha esetleg sapkát hordanék, azzal el tudnám fedni, de egyben leborotválni még nem szeretném. Oldalt és hátul erős, dús hajam van, de nem érek sokat vele...

dec. 20. 22:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Biztos szar lehet, énis rettegek a kopaszodástól esetleg ritkulástól mivel hosszú hajat hordok. Nem túl dús de nem is ritka. Sűrűbb mint a legtöbb nőé, és mikimauszom sincs, szerencsésnek mondhatom magam genetika szempontjából nálunk nem jellemző a kopaszodás.. de ha mégis az lenne a helyzet letolnám rövidre, nem vállalnék be hajbeültetést
febr. 9. 19:17
 32/32 anonim ***** válasza:
utolsó voltam bocsi kifelejtettem a korom 31
febr. 9. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!