Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől van ez a tompa fájdalom?

Mitől van ez a tompa fájdalom?

Figyelt kérdés
a bal herémben és környező reszein tompa fájdalom van kb 1 hete, a semmiből jött, nap közben (iskolában nem érzem kifejezetten). nyugalmi helyzetben a leggyakoribb, nem állandó dologról van szó, jón aztán elmúlik. folyton nézegetem/áttapintom de semmit nem érzek rajta (csomó, ilyesmi). kinek volt már ilyen? 18/F

jan. 10. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet kisugárzó (lesugárzó) fájdalom, akár csípőizületből, akár ülőideg felől, a pontos okot nem mindig sikerül azonosítani.
jan. 10. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
értem, csak zavaró dolog ez, lehet túl sokat piszkáltam/tapogattam, de nem éreztem ott semmit.
jan. 10. 21:30
 3/7 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
Ilyesmi nagy ritkán nekem is szokott lenni. Lövésem sincs, hogy mitől van. Erről jut eszembe, hogy tavaly volt a gimiben ilyen orvosi vizsgálat, ahol megnézték a fiúknak, hogy van e hereviszerük. Megvizsgálták nekem is, azt mondták, hogy van. Megnézettük egy másik vizsgálaton apukámmal, jó alaposan megvizsgálták, itt viszont azt mondták, hogy semmi baja nincsen a herémnek, nincs hereviszér.
jan. 10. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:
neked is ilyen tompa fájdalom volt?
jan. 10. 22:06
 5/7 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
Igen. Ha felállok akkor érződik igazán, viszont ha ülök, vagy fekszek, akkor kevésbé, vagy egyáltalán nem érezni.
jan. 10. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Gerincből is sugározhat, de gyulladás is lehet pl.. Mi ezt nem tudjuk eldönteni. Meg kellene urológussal nézetned mindenképp!
jan. 11. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Kezdődő sérv is lehet.
jan. 11. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!