Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gyakori éjszakai V C re...

Gyakori éjszakai V C re járás. Idén januárba voltam urológián a gyakori éjszakai vizelés véget, Foglaltam időpontot urológián de csak 26.06.végére kaptam.Szerintetek foglalt időpont nélkül hogy tudnék urológushoz menni?

Figyelt kérdés

ápr. 27. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Mik a tünetek?

Ezen múlik, mit tudsz tenni, hogy fognak kezelni?

Milyen nemű, mennyi idős vagy?

ápr. 27. 20:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Férfi 80 felett nappal teljesen nyugis, éjszaka 4-5 alkalom és sok esetben

5-10 másodperc mire meg indul és néha még fáj is.

ápr. 27. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Menjél magánhoz. Ott is van időpont, csak sokkal hamarább. Meg persze fizetős.
ápr. 27. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Sürgős panasszal kötelesek időpont nélkül is ellátni. Voltam már így én is.
ápr. 27. 21:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ha máskép nem megy muszáj lesz magánba.
ápr. 27. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

"5-10 másodperc mire meg indul és néha még fáj is."

Prosztata megnagyobbodás. Sőt, ha fáj, akkor az rák gyanús. Azért jár gyakran, mert nem ürül ki teljesen a hólyag. A húgyhólyag a prosztata mögött van, ha megnagyobbodik, akkor nem jön rendesen a vizelet. A fájdalom meg gyulladás jele. Egyébként úgysem tudják meggyógyatani, ez olyan téma, hogy sok ember 4-5 orvost is felkeres vele eredmény nélkül, mert ez egy zsákutca. Annyit tud tenni, hogy a lefekvés előtti órákban már nem iszik több folyadékot, viszont akkor napközben többet kell, 3 liter meglegyen, mert ha kiszárad, akkor kaputt. Prostamal unot vagy valami vény nélküli gyógyszert nem próbáltatok?

ápr. 27. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
A házi orvos ad beutalót sűrgősségivel.
ápr. 28. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Urológiai ambulancia, minden kórházban működik, nem időpontköteles, beutaló nem kell. Ellátják a sürgős eseteket. A SBO is továbbirányíthatja az urológiára. Akkor is soron kívül foglalkoznak vele.
ápr. 28. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:
2-es típusú cukorbetegség esetén is lehet ilyen tünet. Egyébként a lefekvést megelőzően 2-3 órával már nem ajánlatos enni, mert az is okozhat hajnal felé vizelési ingert.
máj. 1. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Én imádtam cukormentes üdítőket inni. De valamit csak tesznek bele, ami ingerli a hólyagomat, mert mióta abbahagytam és átálltam sima vízre, azóta kevesbbszer kell felkelnem éjjel pisilni.
máj. 3. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Hogy a bánatba nincs egy szabad időpont Urológiára a körzetemben?

Három orvos van, nincs egy szabad időpont májusig, májustól meg még nincs feltöltve. Neten nézem, érdemes lehet telefonálni egyet vagy tök ugyanaz a rendszer és értelmetlen a hívás? Elég fontos lenne, magánra most nincs pénzem.

Mit lehet tenni prosztatataproblémával,míg eljön időpont ideje urológiavizsgálati vizsgálatnak?

Párom nem tudja üríteni hólyagját hónapok óta.Többször kell menni,pár percenként éjjel-nappal vizelni.Sem ügyeleten,sem háziorvos nem ír beutalót.Kétféle gyógynövénykapszulát szedett,de nem használ.Mit tegyen,vagy vegyen addig is tünetek enyhítésére?Urológiai vizsgálat...

Ez prosztata gyulladás?

Leülés pillanatában gát környéki fájdalom, közbe alhas is fáj, de mindkettő nagyon gyengén. Hova érdemes fordulni ha nem maszek úton mennék? Urulógia kb. három hónap időpont.

Urológushoz kell időpont ha csak receptre van szükségem?

25 éves férfi vagyok. Ez idő alatt soha nem jártam még urológusnál. Nincsen semmi szervi/lelki bajom. Nincs baj a szívemmel se a keringésemmel sem a vérnyomásommal, de még a prosztatámmal sem amihez igazából konkrétan kellene az urológus. Pusztán csak...

Időpont kérés vagy mennyek be személyesen?

Találtam egy daganat szerű valamit az egyik herémen. Urológiára időpontot kérjek vagy inkább mennyek be személyesen és várjak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!