Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A feleségem véletlenül a...

A feleségem véletlenül a fakanállal eltalálta a golyóimat. Nem is tudok azóta rendesen felállni, annyira érzékeny. Jegeljük, de mi az a jel, amikor orvosra lenne szükség?

Figyelt kérdés

máj. 6. 16:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha a fájdalom tartós, és 12 óra alatt sem múlik, jobb, ha lát orvos.
máj. 6. 16:25
 2/23 anonim ***** válasza:
48%
Felbosszantottad :D???
máj. 6. 16:34
 3/23 A kérdező kommentje:
2-es igen, de nem oda akart csapni. Sajnos betalált.
máj. 6. 16:39
 4/23 anonim ***** válasza:
50%
Ez urológiára tartozik. Felállni nem bírsz? Szerintem leülni rosszab lehet, vagy úgy járkálni hogy összezárod a lábad. Irány az orvos, addig meg tessék elnyomni a fájdalmat gyógyszerrel
máj. 6. 16:50
 5/23 A kérdező kommentje:
4-es csak nagyterpeszben tudok ülni, ha felállok, szinte csillagokat látok
máj. 6. 16:52
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
5: szerintem ilyen esetbe időpont nélkül is mehetsz, húzol egy sorszámot, azt hívnak, akár előre is vehetnek. Nem jó ezt elhúzni, rosszabb esetben még az ügyelet is ott van lehetőségnek
máj. 6. 16:56
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, már a kórházban vagy!
máj. 6. 19:40
 8/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem menj orvoshoz. Mentsd meg a kincseidet.
máj. 6. 20:04
 9/23 anonim ***** válasza:
Meztelen voltál?
máj. 6. 20:13
 10/23 A kérdező kommentje:
9es nem
máj. 6. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Tegnap véletlenül lekapartam egy anyajegyemet. Vérzett kicsit de azota rendesen visszanőtt. Arra gondoltam varok egy hetet hogy valtozik e mert azt...

Kerdes, ha megvarom az egy hetet es utana elmegyek orvoshoz addigra mar kepezhet attetet? Vagy az nem ilyen gyors folyamat? Anyukamat jelenleg nem szeretnem ezzel terhelni mivel eleg sok gondja van mostanaban.

30 hetes terhes vagyok és véletlenül állapították meg hogy a jobb vesémen tágulat van, a vizelet nem tud rendesen elfolyni. Jobb oldali hasi szúró...

Szóval elöl jobb oldalt szúrt mindíg is a méhemnél. A vesém soha soha nem fájt és most sem. Vizeletem is sok van. Vesekatétert akarnak csinálni, de gondolom eztmég megelőzi pár vizsgálat (vizelet, urológia stb.)nem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!