Férfiak! A fitymátok előre vagy hátrahúzva van? Kort is írjatok.
Én előrehúzva hordom, azaz fedi a makkot. Ha hátrahúzom érzékeny, kényelmetlen úgy lenni egész nap.
18f

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Előre húzom. Nekem szerencsére nem túlérzékeny a makkom, de próbálom mindig fedetten tartani. Szerintem úgy a természetes ha a fityma rá van húzva.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap uncsi tesómmal beszélgettem és szóba jött hogy ő is hátrahúzva tartja a fitymáját úgy mint én. Ő azt tanácsolta hogy esténként kenjem be a makkom hogy hidratálva legyen. Ti be szoktátok kenni?
Én igen, már hozzászoktam. Amúgy közös zuhanyzóban is láttam már másoknál is,hogy végig hátra van húzva a fityma.
Urologian voltam ma es az orvos ezt javasolta megelozesre, hogy sokkal higenikusabb es vedettebb leszek a fertozesekkel szemben, nem lesz konnyen gombas ha mindig szabadon tartom a makkom. Eddig ez eszembe se jutott magamtol soha, de ha igy egeszseges akkor nem lehet baj.
Úgy, hogy le van húzva a fityma a makkról, mintha körül lenne metélve.
Aki hátrahuzva tartja annak hogy sikerűlt elérnie hogy mindig úgy maradjon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!