Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! A fitymátok előre...

Férfiak! A fitymátok előre vagy hátrahúzva van? Kort is írjatok.

Figyelt kérdés

Én előrehúzva hordom, azaz fedi a makkot. Ha hátrahúzom érzékeny, kényelmetlen úgy lenni egész nap.

18f

jún. 20. 12:25
A kérdező szavazást indított:
Előrehúzva hordom
Hátrahúzva hordom
Körülmetélt vagyok
64 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Hátrahúzva tartom 17f
jún. 20. 12:27
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Nekem rövidebb, szóval többnyire részben fedetlen de direkt nem húzom teljesen hátra. Nem érzékeny. Az idővel elmúlik.
jún. 20. 12:52
 3/30 anonim ***** válasza:
92%
Hol így van, hol úgy
jún. 20. 12:55
 4/30 Gézu5 ***** válasza:
92%
Napszaktól függ, mikor hogy
jún. 20. 14:08
 5/30 anonim ***** válasza:
83%
Változó, sokszor napokig hátra húzva tartom, utána előre húzva, mikor milyen kedvem van. Ez kb már vagy 20 éve. 37f
jún. 20. 14:23
 6/30 anonim ***** válasza:
93%
Előre húzva tartom, és mereven is fedi, nekem kell hátra húzni. F18
jún. 20. 14:24
 7/30 anonim válasza:
92%
Előrehúzva. Kifejezetten zavaró, ha dörzsöli a boxer. Edzésnél még előrehúzva is kellemetlen bizonyos mozdulatoknál edzőteremben, pl csigás előre emelésnél... Mindig is érzékeny voltam ilyen téren.
jún. 20. 15:02
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
Én mindig előre húzom, de mereven is teljesen fedett a makkom. Szerintem komfortosabb így mintha hátrahúznám.
jún. 20. 18:02
 9/30 anonim ***** válasza:
86%

Előre húzom. Nekem szerencsére nem túlérzékeny a makkom, de próbálom mindig fedetten tartani. Szerintem úgy a természetes ha a fityma rá van húzva.

24f

jún. 20. 18:13
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Hátrahúzva, 33.
jún. 20. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Fiúk ha hátrahúzva tartjátok a fitymátokat vagy ha metéltek vagytok akkor ti bekenitek a makkotok?

Tegnap uncsi tesómmal beszélgettem és szóba jött hogy ő is hátrahúzva tartja a fitymáját úgy mint én. Ő azt tanácsolta hogy esténként kenjem be a makkom hogy hidratálva legyen. Ti be szoktátok kenni?

Férfiak! Ti szoktátok hátrahúzva tartani a fitymátokat?

Én igen, már hozzászoktam. Amúgy közös zuhanyzóban is láttam már másoknál is,hogy végig hátra van húzva a fityma.

Fiúk ti szoktátok hátrahúzva tartani a fitymátokat?

Urologian voltam ma es az orvos ezt javasolta megelozesre, hogy sokkal higenikusabb es vedettebb leszek a fertozesekkel szemben, nem lesz konnyen gombas ha mindig szabadon tartom a makkom. Eddig ez eszembe se jutott magamtol soha, de ha igy egeszseges akkor nem lehet baj.

Fiúk! Szoktátok hátrahúzva tartani a fitymátokat?

Úgy, hogy le van húzva a fityma a makkról, mintha körül lenne metélve.

Fiúk! Ti hogy hordjátok a fitymátokat, mindíg hátrahuzva vagy rendesen?

Aki hátrahuzva tartja annak hogy sikerűlt elérnie hogy mindig úgy maradjon?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!