Mitől fehér foltos a makk?
NEM az enyém, szóval csak képet tudnék küldeni, de infót róla, már nem.
Már több képen láttam, hogy nem konstans színű, hanem foltokban fehérebb a felület.
Kapcsolódó kérdések:
3-4 maximum 5 éves a szemüveg. Nem a látásom romlott,mert ha egyszer megtisztítom jól,akkor látok vele ,tiszta de ez csak egy ideig tart
Olyanok véleményére lennék kiváncsi aki esetleg volt és pontosan leírná milyen és , hogy bevált e és , hogy kinél a legérdekesebb meg csináltatni. Ha esetleg valakinek bevált más fehér foltokra ne tartsa magában
Nem feher pottyok vannak a kormeimen, sokkal inkabb ilyen marvanyszeru (jobb szot nem talalok ra hirtelen) kis csikok. Milyen vitamin hianya okozhatja ezt? Vagy utalhat vmi komolyabb betegsegre? Mar probaltam ellene tenni, vannak idoszakok amikor kevesbe olyanok, de egy ido utan mindig viszatert :c
Legutoljára egy ismerősöm szólt, hogy bogarak vannak a fejemen, az után vette észre őket miután megvakartam. Lesöpörtem őket, elvileg le is estek. Kb fél centi hosszúak. Mikor az elsőt megláttam, azthittem valami levéltetű féle, de elég durva hogy állandóan ilyenek...
Volt már valakinek ilyen, orvoshoz kell menni? El fog múlni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!