A férfias típusú kopaszodást hogyan tudnám megállapítani magamnak?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 ok, ami fura az én kopaszodásommal kapcsolatban. - Hullik a hajam, de úgy rendesen sok szál. Ha jól tudom ez nem így szokott lenni, hanem fokozatosan elvékonyodnak a hajszálak és végül elhalnak a hajhagymák. De olyan mintha vedlenék. - Mikiegeres kopaszodásom...
19 éves vagyok és egyre jobban húzódik hátra a hajvonalam, pihe hajszálak vannak a kopasz folton de nagyon picik, bőrgyógyász azt mondta nincs rá mód vissza növeszteni, valakinek bevált valami? Dermaroll, Minoxidil, finasterid vagy valami?
Nem tudom mostmár mit kezdjek vele, mindig is előre álló homlok takaró, “brokkoli” hajam volt viszont alatta már nagyon nagy az M betűs hajvisszahúzódás, kb 3 éve kezdődött talán egy kicsit több nem tudom mit kellene vele kezdeni, szinte senki nem tud róla hogy ott van...
Nem vagyok túl férfias jelenség így 30 évesen sem, pl nem tudok rendes szakállat növeszteni sem. Lehet alacsony a tesztoszteron szintem?
Voltam kivizsgáláson, hormonvizsgálaton, minden érték tökéletes. Próbáltam minoxidilt, de kidobott pénz volt, nem használt. Van megoldás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!