Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férfias típusú kopaszodást...

A férfias típusú kopaszodást hogyan tudnám megállapítani magamnak?

Figyelt kérdés

szept. 2. 06:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt csak én nem értem?
szept. 2. 06:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarta írni, hogy "megállítani" csak valószínűleg elírta az autocorrect, csak tippelem.
szept. 2. 07:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Most már sehogy. 8 évesen, még serdülés előtt kellett volna a szüleidnek eltávolíttatni a heréidet. Ám ha engem kérdezel, a szex többet ér mint a haj.
szept. 2. 12:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok elmenni bőrgyógyászhoz, hogy megállapítss
szept. 2. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
4. Most már főleg érthetetlen.
szept. 3. 06:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet érteni?! Mem akarok bőrgyógyászhoz menni, hogy lehúzzon, magamnak akarnám megállapítani.
szept. 3. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor küldj képet és én megállapítom neked. Kort is írj
szept. 9. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Csak férfias kopaszodásom van, vagy más bajom is lehet?

2 ok, ami fura az én kopaszodásommal kapcsolatban. - Hullik a hajam, de úgy rendesen sok szál. Ha jól tudom ez nem így szokott lenni, hanem fokozatosan elvékonyodnak a hajszálak és végül elhalnak a hajhagymák. De olyan mintha vedlenék. - Mikiegeres kopaszodásom...

V/M alakú férfias kopaszodás ellen mit lehet tenni, fiatalon?

19 éves vagyok és egyre jobban húzódik hátra a hajvonalam, pihe hajszálak vannak a kopasz folton de nagyon picik, bőrgyógyász azt mondta nincs rá mód vissza növeszteni, valakinek bevált valami? Dermaroll, Minoxidil, finasterid vagy valami?

18 éves fiú vagyok aki férfias kopaszodással küzd, tudtok ebben pár tipped adni?

Nem tudom mostmár mit kezdjek vele, mindig is előre álló homlok takaró, “brokkoli” hajam volt viszont alatta már nagyon nagy az M betűs hajvisszahúzódás, kb 3 éve kezdődött talán egy kicsit több nem tudom mit kellene vele kezdeni, szinte senki nem tud róla hogy ott van...

Lehet azért nem vagyok rendesen szőrös és azért vannak kígyó vállaim, mert kicsik a golyóim?

Nem vagyok túl férfias jelenség így 30 évesen sem, pl nem tudok rendes szakállat növeszteni sem. Lehet alacsony a tesztoszteron szintem?

Valakinek sikerült visszafordítani a férfias típusú kopaszodást? Van megoldás? Vagy el kell fogadnom, hogy a hajkorona már a múlté?

Voltam kivizsgáláson, hormonvizsgálaton, minden érték tökéletes. Próbáltam minoxidilt, de kidobott pénz volt, nem használt. Van megoldás?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!