Aki fiatal kora óta biciklizik, tapasztalt esetleg impotenciát? 1 éve tekerek, de sokszor nagyon elzsibbad a prosztatám....

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon alacsony a libidom, ezaltal fel sem igazan akar allni, mikor a parommal szeretkeznenk. egyedul felall, de ugy sem az igazi. ebben a korban a legyet is megkéne röptében.. Hajlando vagyok dokihoz menni, elso korben tesztoszteron szint meresre gondoltam, de ebben...
Az utóbbi időben a tinderen ismerkedtem meg 2 férfivel: az egyiknek kb. 12 centis pénisze volt, a másik meg mindenféle pumpával meg zselével kenegette a farkát, mert nem akart felállni neki (ilyet korábban még nem is láttam). A barátnőim kivétel nélkül ugyanezt...
Tudom, hogy a helyes válasz az, hogy nem ezen múlik, ettől még szeretem blablabla de engem az igazság érdekel.
Sziasztok. Fiatal srác vagyok és újabban azt vettem észre hogy egyre nehezebben áll fel. Korábban minden reggel felállt, de mostanában ilyen nincs. Barátnőmmel a távolság miatt Snapchaten küldünk egymásnak képeket, de nagyon gáz hogy nagyjából 5-15 perc maszti után...
Volt egyszer egy tanárom(férfi) aki azt állította hogy fiatal férfiaknál a mandulaműtét okozhat impotenciát, ez igaz?? Mert amúgy semmi infót nem találtam róla.
Így az idős nők között van sok szabad préda, mert a még náluk is idősebb férfiak, szinte kivétel nélkül impotensek és alig van hajuk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!