Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Aki fiatal kora óta biciklizik...

Kaje39 kérdése:

Aki fiatal kora óta biciklizik, tapasztalt esetleg impotenciát? 1 éve tekerek, de sokszor nagyon elzsibbad a prosztatám....

Figyelt kérdés
szept. 2. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Jaja, a hollandok mind impotensek
szept. 2. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Igen Én is tapasztaltam, azóta nem biciklizek .
szept. 2. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
A prosztatad zsibbad el? Szerintem inkabb a gát.
szept. 2. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Van már prosztatakímélő nyereg.
szept. 2. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem valószínű, hogy hatna a prosztatára.
szept. 3. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
A lepontozókat kérdezem: miért? Az átlag holland 2 éves korától biciklizik. Ha impotenciat okozna a tekerés, már rég kihaltak volna.
szept. 3. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Néha le kell szállni és mozogni egy picit. Nem is feltétlenül a prosztatával lesznek gondok, hanem hogy a nyereg elnyomhatja a pénisz vérellátását egy hosszabb tekerés során.
szept. 8. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Korábban olvastam valahol, hogy a potenciagyilkos sportok között tartják nyilván, a lovaglással együtt. Igazából a nőknek sem tesz jót, de erről valahogy nem beszélnek.
tegnap 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Alacsony libidó, merevedési problémák esetén mit nézessek meg? (vérkép)

Nagyon alacsony a libidom, ezaltal fel sem igazan akar allni, mikor a parommal szeretkeznenk. egyedul felall, de ugy sem az igazi. ebben a korban a legyet is megkéne röptében.. Hajlando vagyok dokihoz menni, elso korben tesztoszteron szint meresre gondoltam, de ebben...

Tényleg ilyen gyakori a fiatal férfiak között az impotencia?

Az utóbbi időben a tinderen ismerkedtem meg 2 férfivel: az egyiknek kb. 12 centis pénisze volt, a másik meg mindenféle pumpával meg zselével kenegette a farkát, mert nem akart felállni neki (ilyet korábban még nem is láttam). A barátnőim kivétel nélkül ugyanezt...

Fiatal férfiak akiknek gyógyszer kell a merevedéshez, ti titkolhátok ezt a párotok előtt? Nők, a ti szemetekben teljesen elveszti a tekintélyét egy ilyen férfi?

Tudom, hogy a helyes válasz az, hogy nem ezen múlik, ettől még szeretem blablabla de engem az igazság érdekel.

Impotens vagyok ilyen fiatalon?

Sziasztok. Fiatal srác vagyok és újabban azt vettem észre hogy egyre nehezebben áll fel. Korábban minden reggel felállt, de mostanában ilyen nincs. Barátnőmmel a távolság miatt Snapchaten küldünk egymásnak képeket, de nagyon gáz hogy nagyjából 5-15 perc maszti után...

Fiatal férfiaknál mandulaműtét tényleg okozhat impotenciát?

Volt egyszer egy tanárom(férfi) aki azt állította hogy fiatal férfiaknál a mandulaműtét okozhat impotenciát, ez igaz?? Mert amúgy semmi infót nem találtam róla.

Azért van hatalmas kereslet a fiatal nőkre, mert az idősebb férfiak felének a hozzájuk hasonló korú nők már nem felelnek meg?

Így az idős nők között van sok szabad préda, mert a még náluk is idősebb férfiak, szinte kivétel nélkül impotensek és alig van hajuk.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!