Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan férfi intim terület...

Van olyan férfi intim terület gyantázó vagy waxoló szakember, aki férfi?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, szükségem lenne szőrtelenítésre, de nem szeretnék ellenkező nemű szakembert ezzel megbízni.

szept. 2. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van. Kérdés hogy Alsokismackofalvan keresel, Fokvarosban vagy az északi sarkon... Mondjuk nyilván Budapest lesz a válasz, a fővárosiak hiszik, hogy Pesten kívül nem létezik semmi mas
szept. 2. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, ez tényleg egy fontos részlet, köszönöm.

Budapesten keresek ilyen szakembert.

szept. 2. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát azért én jobban szeretném ha egy nő csinálná nekem ezt!
szept. 3. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
17%
Magadnak miért nem tudod??
szept. 3. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
3. De ha meleg akkor jobb a férfi.
szept. 4. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Ha egy férfi esetében látszólag a női kopaszodás minta indult be, azt egy fodrász meg tudja állapítani ránézésre, kérésre? Vagy mindenképp orvos/szakember kell hozzá?

Már tizenévesen is eléggé vékony szálú hajam volt, meg fejtetőn hátul mindig is jobban látszódott az a kis fehér folt, most a 30 -as éveimben kezdett el picit látványosabb lenni az egész. Azt nem vettem észre, hogy homloknál kétoldalt jelentősen...

Jó urológus szakember Budapesten?

Az a problémám, hogy szinte minden egyes pillanatban azt érzem, hogy pisilni kell. Már igen sok szakembert megkerestem a problémával, műtöttek is, de megoldást egyik sem adott rá. Egy olyan orvost szeretnék találni, aki tényleg ilyen problémákra specializálódott.

Péniszem makkján ilyen apró fehér hólyagok jelentek meg egy kis kipirosodás kíséretében, nem viszket és nem is szaglik, forduljak vele szakemberhez?...

Mire utalhatnak ezek a tünetek? Esetleg elkaptam volna valami betegséget? 2 napja jelentek meg és kenem a fent említett kenőccsel. Azt veszem észre mintha halványodni látszana. Van valakinek valami tapasztalata hogy ez mégis mi a fenétől lehet?

Valaki volt már merevedési problémával szakembernél, és megtudták/ta oldani a dolgot?

Egy új dolog elött állok sajnos van egy ilyen lelki eredetű (szerintem lelki eredetű) merevedési problémám ami azzal jár, hogy mindig okés a szerszám csak amikor akcióra kerülne a sor egyszer csak fél 6 van :/ ezért elmentem a háziorvoshomhoz időpontot kérni az...

Hol és milyen szakemberek végzik az (orvosi) prosztatamasszázst magán (nem TB) ellátás keretein belül?

Hiába próbáltam interneten keresni, állandóan prostitúcióra utaló találatokat kapok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!