Ha gyerekkoromban volt fitymaszűkületem, de megműtöttek, lehet később még?
Ha nem volt körülmetélésed és remélhetőleg nem volt akkor ha odafigyelsz magadra,mosod rendesen és hátrahúzod kicsi az esélye.Ha elhanyagolod magad akkor igen.
De még az sem igaz hogy körülmetélés-nél ne lehetne újabb szükület a tv-ben Lifenetwork(Ciki,nem ciki beteg vagy.-Ez a sorozat címe.Embrassings bodies címen meg az interneten is fennt van,de 18 éves legyél és úgy legyél fennt a you tube-en úgy tudsz részeket nézni ott sajnos csak angol nyelven)volt egy epizód egy idősebb angol férfi körül volt metélve de valahogy el volt rontva a metélése,elmérték vag y nem is tudom mi,a lényeg hogy teljesen be volt ennek ellenére gyulladva a makkja (én úgy láttam szabad a makkja teljesen)a lényeg újra kellett metélni a férfit.De az ő hibája is volt mert hagyta hogy a gyulladás idáig eljusson,évekig elült a gond felett,nem tudta mossni így minden lerakodott.
De ha odafigyelsz és tisztántartod magad,a makkod alatt rendesen,alaposan kitísztítod akkor igen kicsi az esélye egy újabb szükületnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!