Mi lehet az oka, hogy néha nehezebben indul meg a vizeletem, illetve talán kicsivel lassabban folyik, mint a többi emberé?
prosztataprobléma is állhat a háttérben(
ha már ingerre mész WC-re akkor tapasztalod?
20:40 : Már érzem, hogy kell, amikor kimegyek, persze.
23 vagyok.
Kedves kérdező!
Volt Édesapám, Apósom, Van Férjem, és még 2 férfi a családomban!!!
Nem volt kizáró ok, hogy csak x koru és x nemü ember válaszolhat.
bocsi, hogy próbáltam segiteni(
keress fel egy urológust :D
tovább megyek:
"A hólyagkövesség kialakulásában nagy szerepet játszik a vizelet pangása, ezért az idős kor jellegzetes urológiai megbetegedése. Természetesen találkozunk fiatal korban is vele, ha a vese és ureterkő a hólyagból nem távozik, és ott megnövekszik. A húgyúti gyulladás önmagában is kiváltó ok lehet. A kiadós mozgást követő véres vizelet megjelenése, továbbá a vizelés közben a vizeletsugár megszakadása hólyagkövesség gyanúját kelti fel. Ez utóbbi jelenség magyarázata, hogy a hólyagkő mint egy golyós szelep a hátsó húgycsőnyílást lezárja. A hólyagkövesség gyakran a huzamosan fenntartott állandó-katéter viselésének kései következménye. A kísérő nehézvizelés legtöbbször a társuló gyulladás miatt lép fel, ezért a kő mielőbbi műtéti eltávolítása szükséges. "
Jó egészséget kivánok! üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!