Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vernyomasom 105/60 es 112...

Vernyomasom 105/60 es 112 volt. Ez jo?

Figyelt kérdés
26/F
2014. máj. 16. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Kissé alacsony, és amiatt magasabb a pulzusod is.
2014. máj. 16. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Picit alacsony, de szerintem nem vészes, ha más tüneteid nincsenek. Nem vagy aluszékony és/vagy fázós?
2014. máj. 16. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
112-es pulzussal már orvoshoz kell fordulni. 70 körül normális. Nekem 100 körül volt amig dohányoztam de ennyire agas sosem volt. tehát ha dohányzol okozhatja az is, de más is, mindneképp beszélj a háziorvossal. Mindig ekörül van vagy csak most votl? ha eddig nem mérted mérd rendszeresen és ha ennyi akkor irány az orvos, fontos hogy mérés elött ülj legalább 5 percet és ne beszélj közben.
2014. máj. 16. 12:28
 4/4 szamo77db ***** válasza:
Szerintem alacsony. Nekem volt már 90/60 is, rettenetesen szédültem. Ilyenkor jó 2-3 pohár vizet inni. A pulzusod viszont rettenetesen magas. Nyugalmi helyzetben mérted ezt az értéket? Ez a tachycardia, az indokolatlan, szapora szívverés. Nekem egyszer 116 volt, rögtön hívtam telefonon a háziorvosomat, aki mondta, hogy miből vegyek be 1 szemet (szándékosan nem írtam le a gyógyszer nevét) és egy óra múlva mérjem vissza. A gyógyszer levitte 80 körüli értékre, ez már jó. Jó lenne, ha elmennél kardiológiára, ott vérnyomás mérés, EKG, szívultrahang, minden van és akkor ők megmondják, mi is lenne jó!
2014. máj. 16. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!