Árthat-e nekem a "gyúrás"?
Figyelt kérdés
Lassan 13. életévemet töltöm be, és van egy kis zsírréteg a hasamon, naponta felüléseket, fekvőtámaszokat végzek. Ezektől megállhatok a növekedésben? 2 kilós súlyzó mennyire lenne káros, gyúrni egy picit bicepszre? Kérem normális válaszokat adjatok, mert nem szeretném tönkre tenni az izomzatomat.2014. máj. 16. 21:28
1/5 anonim válasza:
Ezt én még gyúrásnak se nagyon nevezném, de bajod biztosan nem lesz tőle.
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan csináld, a lényeg, hogy rendszeres legyen és ne hagyd abba. Jó lenne az is, ha járnál valamilyen edzésre, ahol szakemberek is segítenek.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát járok focizni, és úszásra. Nem annyira gyúrásként szeretném végezni, hanem szálkásítani, ezért is ha lehetne, se nagy súlyzókkal végezném, mert nem egy kigyúrt állat akarok lenni :D Hanem ezt a felesleget leadni. Akkor ez amit itt leirtam tök normális?
2014. máj. 16. 21:42
4/5 anonim válasza:
Nem fontos ahhoz edzőterembe járni,hogy valaki erős,szívós legyen.Régen ilyen nem volt,de "tápos" gyerek sem .
A sok mozgás a lényeg,a növekedésben meg nem fogsz megállni .A kilós súly is hatásos,ha azt sokszor emeled fel .A kamaszkorban a zsírréteg is elvándorol rólad .
5/5 anonim válasza:
Szerintem a két kilós súlyzó az pont jó, igen.. a felülés is, meg minden :)
De amúgy perse, minden árthat ha rosszul csinálják, még a levegővétel is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!