Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A bal herém felett mérsékelt...

A bal herém felett mérsékelt fokú viszerességet talált a doktor, edzhetek e mellett súlyokkal, vagy hanyagoljam?

Figyelt kérdés

Doktor azt mondta nincs vele teendő,de nemtudom,hogy mikor lesz már vele,milyen veszélyei vannak,és edzhetek e.

Sajnos,most zsugorodott össze mind a kettő herém,amire semmitse mondtak,csak h nem ment össze,félek h ettől mégjobban összemegy.


2014. szept. 27. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen hanyagold! A sporttól, főleg súlyoktól, megeröltetéstől, haspréstől rosszabb lesz. Épp hétfőn kísérem egyik sportoló barátomat varicokele-műtétre Pesten az egyik kórházba, annyira akuttá vált az állapota, a sok erősporttól már a herezacskója 3/4-ét elfoglalja a visszeresedés, ezért is nem javasolt, amit írsz.
2014. szept. 27. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Futást is?
2014. szept. 27. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Futás az a dokihoz legyen.A herezsugorodás komoly betegség .
2014. szept. 28. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

A futást azt talán nem, de az erősportokat ilyen állapotban folytatni mindenképp ellenjavallt. S valószínűleg nemártana egy másik, alaposabb orvost sem felkeresned, és spermavizsgálatot valamint here-UH-t sem kérned, mert én azért ezt a herepárt alaposabban is szemügyre vetetném.

Spanom holnap fekszik be, kíváncsi leszek én is, holnap mi lesz..

Egyébként ha bármiben segíthetek,vagy kérdésed van nyugodtan írj privát üzenetet!

2014. szept. 28. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Na,vége a műtétnek, spanom jó időt bent volt, előte bebódították tablettával. Most egy másik srácot vitték nudisan a "kínzókamrába". :D A műtét kibírható, most csak ellen van súlyozva a zacsi vízszintes testhelyzetben, hogy ne lógjon. A srác nem szenvedett, és ahhoz képest, hogy eleinte parázott, csak átaludta a premiert, szóval semmi negatív tapasztalata nincs. :)
2014. szept. 29. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
latexre allergiások is használhatják

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
