Az lehetséges, hogy önkielégítés után a zsebkendővel ahogy megtörlöm, megsérti? Vagy mi lehet ez? Multkor is hasonló volt, csak akkor nem fájt ennyire, ha hozzáértem.
Lehetséges hogy túl szárazon csinálod,a pirosas részen már nem a bőr ,hanem a kezed mozog.Ez feldörzsölheti,és gyulladt lesz.Neogranormon nem ártana rá vékonyan .
2016. jún. 30. 11:47
2/12 anonim válasza:
Figyelj Kérdező! Nem tudni mi a bajod, de egy biztos: Itteni önjelölt kuruzslók nem fogják megoldani! Rengeteg a nemibeteg, pont emiatt a felfogás miatt, mert sokan elsunnyogják az elkerülhetetlent, azaz az orvost, mert azt hiszik semmiség a bajuk, rákennek minden sz.rt,azt sokkal rosszabb lesz. Lehet te is összeszedtél valamit, nem tudjuk és a képekből nem derül ki!
A saját érdekedben legyen már eszed és somfordálj szépen el abba a bőr- és nemibeteg-gondozó szakrendelésre, és nézesd már meg, mi bajod, és ne a kifogásaiddal, meg a félelmeiddel győzködd magad, hogy miért ne!? De lehetőleg még ma menj, ha nem akarsz hétfőig várni!
2016. jún. 30. 12:23
3/12 A kérdező kommentje:
Nemigeteg nem vagyok. Életrmben egy lánnyal voltam, ő is csak velem és heti rendszerességgel szoktuk gumival.
2016. jún. 30. 12:57
4/12 anonim válasza:
Na és szerinted az óvszer minden nemibetegségtől megvéd? Szerinted talán úgy nem lehet nemibetegséget kapni, hogy nem voltál nemi partnerrel? (Pl. kilincs, wc-ülőke...?) Vagy csak nem hinnéd?
2016. jún. 30. 13:17
5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik az arrogáns viselkedésed, de meg kellene tanulnod internetes felületen átlagos emberként írnod. :)
2016. jún. 30. 13:26
6/12 anonim válasza:
Nagyon tetszik az érvelésed, s ahogyan a fejedet a homokba próbálod dugni a probléma elől. :) De akkor szenvedj szamár, ha ennyi eszed van, s a viselkedésembe kötsz bele, csak mert nem akarsz hinni nekem és a neked feltett kérdésekre sem válaszolsz, nehogy be kelljen látnod azt, amit nem akarsz belátni...
2016. jún. 30. 13:40
7/12 A kérdező kommentje:
Szívesen foglalkoznék veled. Nárcisztikusokkal személyesen még nem volt dolgom sajnos. Egyébként meg elmúlt. Bekentem még reggel és már csak egy halvány folt van, mint a múltkor mikor megsértettem.
2016. jún. 30. 13:56
8/12 anonim válasza:
Ahogy látom, tényleg csak kidörzsölődött, ahogy az egyes írja. De ha nem múlik el, menj orvoshoz.
2016. jún. 30. 14:03
9/12 anonim válasza:
Nem vitatkozom nárcisztikusokkal, kedves #7. :)
2016. jún. 30. 14:09
10/12 anonim válasza:
Fáj? Meleg ott? Ha nem múlik el pár nap alatt, menj orvoshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!