Tóth01 kérdése:
Ha valakit tökön rúgott egy ló, annak lehet gyereke?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 15:53
2/13 A kérdező kommentje:
Mert az orvosok azt mondták h nem lehet
És még papirra is lr van írva
2016. júl. 4. 16:40
3/13 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés? Tökönrúgott egy ló?
4/13 A kérdező kommentje:
De ez a papír már régebben készült
A kérdés az h ha akkor azt írták le h nem lehet akkor az nem is változik?
2016. júl. 4. 17:10
5/13 anonim válasza:
Akit a ló rúg tökön,az örüljön hogy életben marad .
7/13 anonim válasza:
Anyámnak is azt mondta doki, hogy nem lehet gyereke, erre rácáfoltunk 3an is. Ha akar jönni az a gyerek, meg találja a módját, hidd el. Egyébként elvileg nem is a szülőkön múlik, tényleg ha a gyerek jönni akar, leszületni, megnyílvánulni ebben a világban, akkor képes "odaföntről" a Menyországból úgy mozgatni a szálakat, hogy még a leglehetetlenebb helyzetből is összehozza a szüleit. Meg ha hozzád akar valaki leszületni, akkor megtalálja a módját, pl volt egy sztori, amiben az örökbe fogadott kisgyerek elmesélte, hogy már próbált kétszer is lejönni a szüleihez, de az anyja teste alkalmatlan volt a gyerekkihordásra, és akkor keresett egy másik párt, akiknél megszületett -olyat hallottam, hogy másik sztoriban pl tinik voltak , és ezért örökbe adták, mert nem tudtak még gondoskodni róla - és akkor onnan fogadták be a szülei. És ezt magától mondta a gyerek, nem beszéltek neki róla, hogy előtte kétszer elvetélt már az anyuka. Meg hát figyelj, szerintem próbálkozzál, hogyha megjelent benned egy vágy, hogy apa legyél, akkor azt elvileg egy gyerek ültette el benned. De mondjuk az is lehet, ez a negatív oldala már, hogy esetleg az lesz a sorsod, hogy végig csak várjad egy gyermek érkezését, áhítozzál egy kis "trónörökösre", de nem fog jönni, és lehet, hogy most ebben az életedben a hiányt és az elfogadást kell megtanulnod, megélned , megtapasztalnod a fejlődéshez. Amúgy tényleg tud egészen váratlanul jönni gyerek , amikor már tényleg nem is számítasz rá, lehet, hogy érkezik egy. Szerintem ez nem törvényszerű, hogyha megrúgja egy ló, akkor nem lehet már semmiképpen. Hát én nem értek hozzá, de szerintem simán maradhattak benne ép sejtjeid, és ha tényleg minden működik királyul... Na, érted, meg hát ha tényleg maradtak ép sejtjeid ott, akkor még azt is meglehet, ha esetleg máshogy nem működik, hogy ilyen sejtbeültetéssel akár saját sejtjeidet odaadják a feleségednek, és akkor úgy lesz állapotos. De lehet másét is amúgy. Szóval szerintem lehet, meg érhet meglepetés is, szóval szerintem ne adjad föl ezt az álmod, hogy apuka legyél. Ha egy gyerek le akar jönni, téged talál benned látja a megfelelő apát, akkor ő le fog tudni jönni hozzád. Ezek ilyen csodadolgok is lehetnek akár.
8/13 anonim válasza:
*Ja és tudom, hogy itt most nem az összehozás számít, nem is akartam arra kiélezni am, de szerintem odaföntről meg tudják oldani talán; hogy összejöjjön a gyerek.
9/13 anonim válasza:
Ja és az őrangyalod is vigyázhatott rád, hogy épen maradjon ott. 7.és 8. vagyok.
10/13 anonim válasza:
Persze, Zeusz leszáll közénk és ha a Szentlélek is úgy akarja, még te is szülhetsz, akár fiúként is. Előző, és ennyit írni, hihetetlen. Nagy troll vagy :)
(Vagy totál zakkant)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!