4 évvel a foghuzás után az ínyen miért van egy vérrel teli kis csomó?
Figyelt kérdés
Ha megnyomom kifakad, de ujratermelődik szinte egyből. Fájni sose fájt. 4 éve húzták a fogat, nagyonassan gyógyult. Azóta ott az a kis hólyagmárc. 26. 14:43
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem egy fogszilánk benne maradt és a szervezeted ezt próbálja 'kilökni'. De biztos ami biztos menj fogorvoshoz.
2/4 anonim 

válasza:

és 4 év alatt miért nem mentél vele vissza az orvoshoz?
3/4 anonim 

válasza:

ne tudjátok meg milyen felelőtlenek tudnak lenni a dokik, haverom mesélte hogy saját magának kellett kiszednie egy hosszú fogszilánkot utólag
4/4 A kérdező kommentje:
Volt benne egy fogdarab. Vissza mentem. Azt mondta nincs ott semmi 🤣.. Nyilván volt, kipiszkaltam magamnak. De ez a hólyag ott van
márc. 28. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!