Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen fogselymet vegyek?

Milyen fogselymet vegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon érzékeny a fogínyem, és sosem sikerült tökéleteset találni, de néhány évig elég jól bevált az Oral B pro-expert advanced fogselyme, ami széles. Sajnos, azonban utoljára csalódnom kellett, mert a megszokott közepesen puha szalagok helyett egy kemény anyagú, pattogós szálat találtam a dobozban. Nektek mi vált be?

Köszönöm előre is a válaszokat!

ápr. 29. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dental superfloss az oral B-töl.
ápr. 29. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
A fogorvos az Oral B-t ajánlotta, de nekem annyira nem jött be, elvágtam vele az ínyem és nem jött ki a kajamaradék. A szenzitív Dm sajátmárkást használom, táguló, meg vagyok vele elégedve. Elég olcsó ahhoz,hogy tégy vele egy próbát.
ápr. 29. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:

"A fogorvos az Oral B-t ajánlotta,"

De melyiket? Többféle van.

ápr. 29. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Oral B a szürke dobozos, most nincs elöttem a neve. Annak vastagabb a fonala. A többi fogselyemnek ilyen vékony cérnaszál szerű, az nem ér semmit, nem szed ki semmilyen lepedéket a fog közül.
ápr. 29. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:
"Oral B a szürke dobozos, most nincs elöttem a neve." - leírtam, mi a neve. Azt rontották le (vagy tök hibás készletbe futottam bele). Szóval arra keresek most alternatívát.
ápr. 29. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én múlt héten vettem és ugyanolyan jó, mint egy éve.
ápr. 29. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre, hogy az utóbbi idöben sok a selejt. Volt, hogy vettünk 3 töltött süteményt egyszerre. Az egyik meg volt a töltve, a másodikban sokkal kevesebb volt a töltelék, a harmadik meg teljesen üres volt.

El tudom képzelni, hogy azokat a dolgokat amik régebben selejtbe kerültek, most a polcokra teszik és eladják.

ápr. 30. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!