Milyen fogselymet vegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny a fogínyem, és sosem sikerült tökéleteset találni, de néhány évig elég jól bevált az Oral B pro-expert advanced fogselyme, ami széles. Sajnos, azonban utoljára csalódnom kellett, mert a megszokott közepesen puha szalagok helyett egy kemény anyagú, pattogós szálat találtam a dobozban. Nektek mi vált be?
Köszönöm előre is a válaszokat!
ápr. 29. 09:11
2/7 anonim 

válasza:

A fogorvos az Oral B-t ajánlotta, de nekem annyira nem jött be, elvágtam vele az ínyem és nem jött ki a kajamaradék. A szenzitív Dm sajátmárkást használom, táguló, meg vagyok vele elégedve. Elég olcsó ahhoz,hogy tégy vele egy próbát.
3/7 anonim 

válasza:

"A fogorvos az Oral B-t ajánlotta,"
De melyiket? Többféle van.
4/7 anonim 

válasza:

Oral B a szürke dobozos, most nincs elöttem a neve. Annak vastagabb a fonala. A többi fogselyemnek ilyen vékony cérnaszál szerű, az nem ér semmit, nem szed ki semmilyen lepedéket a fog közül.
5/7 A kérdező kommentje:
"Oral B a szürke dobozos, most nincs elöttem a neve." - leírtam, mi a neve. Azt rontották le (vagy tök hibás készletbe futottam bele). Szóval arra keresek most alternatívát.
ápr. 29. 22:51
6/7 anonim 

válasza:

Nem tudom, én múlt héten vettem és ugyanolyan jó, mint egy éve.
7/7 anonim 

válasza:

Azt vettem észre, hogy az utóbbi idöben sok a selejt. Volt, hogy vettünk 3 töltött süteményt egyszerre. Az egyik meg volt a töltve, a másodikban sokkal kevesebb volt a töltelék, a harmadik meg teljesen üres volt.
El tudom képzelni, hogy azokat a dolgokat amik régebben selejtbe kerültek, most a polcokra teszik és eladják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!