A sajtolt kókusolajat csak reggel kell használni fogmosás előtt vagy lehet este is?

válasza:Fogkrém bázisnak is lehet használni, bele 10-15 csepp fogyasztható illóolaj (pl. citrus vagy menta), 1-2 teáskanál szódabikarbóna! Én ezt használom évek óta, semmi, tök jó!
Kis tégelybe! Ez mártogatós!
Ha nincs kókuszolaj bázisnak, akkor olívaolajba, az viszont nem dermed!
Kapcsolódó kérdések:
Nekem elsőre nagyon tetszik, de hosszútávon?
Citromfű vagy hársfa virág teát szoktam inni, semmi pluszt nem rakok bele. Ez így árt a fogainak ha fogmosás után iszom?
A fogorvosom szerint így hat jól a fogkrémben a fluorid. De én így még piszkosnak szoktam érezni, szívem szerint kiöblíteném vízzel. Mit csináljak hogy ne legyen ilyen rossz?
Ez a fog nagyon régóta rossz volt, de hiába kértem, nem húzták ki. (Mivel még gyökérkezelve sem volt.) Aztán évek várakozása után 3 hete kihúzták. Jól is tették, mert a) nagyon rossz állapotban volt b) az egyik gyökere egy szomszédos fog alá volt "kanyarodva", biztos...
Vagy próbáljam meg elkerülni, és inkább csak vízzel öblögessem továbbra is a fogamat
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!