Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A sajtolt kókusolajat csak...

A sajtolt kókusolajat csak reggel kell használni fogmosás előtt vagy lehet este is?

Figyelt kérdés

2025. máj. 17. 17:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Fogkrém bázisnak is lehet használni, bele 10-15 csepp fogyasztható illóolaj (pl. citrus vagy menta), 1-2 teáskanál szódabikarbóna! Én ezt használom évek óta, semmi, tök jó!

Kis tégelybe! Ez mártogatós!

[link]

Ha nincs kókuszolaj bázisnak, akkor olívaolajba, az viszont nem dermed!

2025. máj. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Oral B white 3D elektromos fogkefe fej véleményt szeretnék kérni?

Nekem elsőre nagyon tetszik, de hosszútávon?

Ízesítetlen gyógynövény tea árt a fogaknak fogmosás után?

Citromfű vagy hársfa virág teát szoktam inni, semmi pluszt nem rakok bele. Ez így árt a fogainak ha fogmosás után iszom?

Más is utálja fogmosás után nem kiöblíteni a száját?

A fogorvosom szerint így hat jól a fogkrémben a fluorid. De én így még piszkosnak szoktam érezni, szívem szerint kiöblíteném vízzel. Mit csináljak hogy ne legyen ilyen rossz?

3 hete kihúzták a bal alsó 6-os fogamat, azóta az ínyem még mindig nagyon fáj fogmosáskor. (?)

Ez a fog nagyon régóta rossz volt, de hiába kértem, nem húzták ki. (Mivel még gyökérkezelve sem volt.) Aztán évek várakozása után 3 hete kihúzták. Jól is tették, mert a) nagyon rossz állapotban volt b) az egyik gyökere egy szomszédos fog alá volt "kanyarodva", biztos...

Ha gyökérkezelés után a fogorvos nyitva hagyta a fogam, akkor azt a fogat fogmosáskor mossam meg?

Vagy próbáljam meg elkerülni, és inkább csak vízzel öblögessem továbbra is a fogamat

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!