Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mentolmentes és fluoridmentes...

Mentolmentes és fluoridmentes fogkrémre keresek alternatívát?

Figyelt kérdés

Szájnyálkahártya érzékenységem lett, sajnos betegség miatt. :(

Mentolos és fluoridos fogkrémet nem bírom azóta. Bilka citromosat próbáltam, néha az is irritál sajnos. Próbáltam gyümölcsöset, de fluoridosat, borzasztó száraz lett, szinte válik cafatokba az ajkam. Így mentol és fluoridmenteset keresek. Most a Biorepair Gums Protection nevű fogkrémet néztem, de nem írja, hogy mentolos vagy nem. Így nem merem megvenni. Esetleg tudnátok ajánlani valamilyet? Köszönöm szépen!

okt. 30. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Nekem most fogyott ki a zöld Biorepair fogkrémem, abban nem volt sok mentol, talán kevés. BioGaia Prodentist is javaslom. A fogorvosodat és a gyógyszerészedet is kérdezd bátran, hogy mit javasolnak. Az Elmexnek van mentolmentes verziója, én azt még megpróbálnám a helyedben, hátha mégis bírnád a fluoridot.
okt. 30. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt javasolom nézd át a fogpor kinálatokat is.
okt. 31. 00:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Természetesen megkérdezem, köszönöm szépen a segítséget! Bár a fogorvosom a Bilka márkát említette. Abból a citromosat megvettem. A gyömbéreset nem merem, nehogy égesse a számat a gyömbér miatt.

Minimális mentolt sem, és a fluoridosat sem tolerálom. Fogport úgy tudom mindennap nem lehet használni. Abból csak mentolosat láttam.

okt. 31. 06:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Schüssler citrusos
okt. 31. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyermekfogkrémek.
nov. 1. 01:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, holnap megnézem őket.
nov. 1. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!