Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsessègfog húzàs utân ez...

Bölcsessègfog húzàs utân ez normâlis?

Figyelt kérdés

Tegnap este húztàk ki bal alsót. Viszonylag könnyen kijött de gyulladt volt. Este 10körül kezdett kimenni az injekció hatàsa, akkor elkezdett fàjni. Ittam egy flektor port, kb egy óràn àt jobb volt, utàna lassan visszatèrt a fàjdalom. Szenvedek, aludni sem tudtam.

Olyan mintha a fog helye zsibbadt is lenne mèg mindig, fàj az egèsz àllkapcsom.

Mondta az orvos fàjni fog, de nem tudom ìgy ez normâlis e.

márc. 4. 04:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális
márc. 4. 04:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezd meg

Nekem huzas utan kiment erzestelenito akkor fajt igy

Mar masnap egyaltalan nem.

márc. 4. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Nekem minden foghúzás után jópár napig kellett fájdalomcsillapító, mivel ilyen érzékenyen reagált a szervezetem. Ha gyulladt volt, antibiotikumot hogyhogy nem adtak rá?
márc. 4. 08:29
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet fájni fog még pár napig, de normális, nekem 1 hétig fájt.
márc. 4. 13:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Azóta is fàjdogàl, de nem annyira mint èjjel fàjt. Antibiotikumot nem kaptam, lehet azèrt mert múlt hèten szedtem egy adagot, szàjzàr miatt. A szàjzàr azóta elmúlt, ezèrt is tudta kihúzni.

Mèg mindig olyan mintha az àllkapcsom fàjna, előre sugàrzik. Meg a fog helye körül zsibbadtnak èrzem mèg mindig.

márc. 4. 13:58
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja, ha volt szájzárad, akkor az nem tett jót neki, 1 hét alatt az nem rendeződik le teljesen.
márc. 4. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, bármilyen műtét után lehet az embernek posztop fájdalma. Valaki jobban viseli, valaki kevésbé. Függ attól, hogy mennyire volt nehéz az eltávolítás, volt-e gyulladás, de még ilyenek is közrejátszanak, hogy éppen milyen a mentális állapotod. Nekem például az utolsó bölcsfogammal volt a legtöbb postop szenvedés, pedig egyszerűbb volt az eltávolítása és gyulladásban sem volt, nem mint az azelőtti, szintén alsó fog. Csak éppen az előtte lévőnél hetekkel korábban meg volt tervezve az eltávolítás, fel voltam készülve mentálisan, míg az utolsó egész váratlanul alakult "akkor holnap ki is kapjuk", pont ráértem valóban, tudtam, hogy legközelebb hónapok múlva lesz aktuális, mondom essünk túl rajta, de a hátam közepére nem kívántam, nem volt időm felkészülni, hétvégén is sok program volt, ami miatt nyűgös voltam, így ezzel szenvedtem a legtöbbet.
márc. 5. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!