Hidegre, melegre érzékeny fogat tuti gyökérkezelni kell? Vagy lehet egy sima tömés is elég? Vagy csak a fogzománc gyenge/kopott/íny visszahúzódott?
alsó, felső szemfogak lehetnek nagyjából vagy a környékük és hideg-meleg hatására pár másodpercig benyilalnak
Az elől lévő fogakat egyáltalán hogy gyökérkezelik? Olyan vékonyak😅

válasza:

válasza:Még az sem biztos, hogy fogprobléma. Régóta fennálló gond vagy csak néha jön elő? Nálam például fogidegdúci neuralgia okozza, amit komolyabb stressz vált ki. B6 vitamint kaptam rá, rögtön csillapította a tüneteket.
A fogorvosom is elmondta hogy nem kevés fogat kezelnek félre esztékában, mert a fogfájást összetévesztik az idegrendszeri tünetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Hétfőn tömték az egyik őrlőfogamat. Pénteken még mindig érzékeny volt, úgyhogy megnézegettem lámpával és tükörrel és hosszában végig van repedve a fogzománc a kezelt fog hátsó falán. Előtte nem volt ilyen, mert rendszeresen ellenőrzöm. Menjek vissza a kezelőorvoshoz,...
Ultrahangot is használt, de volt, ahol kézzel kapargatta, mondván, hogy az UH-gal nem tudja pontosan irányítani, hogy hol kell leszedni. Nem tudom neki bizonyítani, hogy korábban normálisan nézett ki, hisz nem csináltam a fogaimról előtte fotót. Mikor később...
Rögzített fogszabályzóm volt, majd amikor levette a fogorvos, megtisztította és lepolírozta a fogaimat de a kis “tappancsok” helyén olyan mintha hiányozna a zománc kis négyzet alakban. Ez a metsző fogaimon látszik leginkább, körülötte szép fényesek a fogaim, ott ahol a...
Egy pár fogamon lejött a fogzománc (fog tövénél kb), elég csúnyán néz ki, fogam fehér ugye, ez meg ilyen foltos, barnásabb árnyalatú. Szóval mit lehet tenni vele? Mármint el lehet tüntetni? vagy visszanőhet a zománc valahogy? Neten láttam hogy van olyan fogkrém ami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!