Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap megyek fogorvoshoz...

Holnap megyek fogorvoshoz 11-re egy indiai fogorvoshoz Csepelre az SZTK-ba, tapasztalatok a fogorvossal hogy milyen, milyen a kezelés, mennyire fáj? Én nagyon félek, hogy fájni fog,és lehet több fogamat is kell gyökérkezelni

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, tapasztalatotok?

júl. 7. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Valahola krvára fáj és a semmennyire se fáj közé képzeld. Honnan a rákból tudjuk, hogy veled mit fognak csinálni?
júl. 7. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem mennék indiai orvoshoz, fájt amúgy?
júl. 9. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Ózonos fogászati kezeléssel (fúrás nélküli tömés) mik a tapasztalatok?

Eléggé új technológiáról van szó és eléggé tanácstalan vagyok, hova kellene mennem. Van egy lyukas fogam, elég nagy lehet a lyuk, és mivel még nincs gyökérkezelt fogam, szeretném, ha ez is mindenképp élő maradna még legalább néhány évig-évtizedig. Elvileg ózonnal...

Budapest XI. kerületi sztk fogászatokkal mik a tapasztalatok?

Sajnos már nem engedhetem meg magamnak a magánkezelést, lehet hogy az egyik fogamat gyökérkezelni kell. Tavaly csináltak bele tömést, elég mélyet, és azóta fáj, pedig már leszedett a magasságából jócskán, amivel nem is volt baj eleve. Belemerjek ilyenbe vágni...

Normális, hogy még mindig fájnak, érzékenyek a fogaim? Mikor fog elmúlni tapasztalatok alapján?

Pár napja elkezdett fájdogálni a fogmaradványom. Kettesével szedtem rá az Algopyrint az ügyeletes tanácsára, de egy idő után ez sem hatott. Majd ezután nem ez a fogam fájt alul, hanem a felső részen 3 egymás mellett. Gondolom átsugárzott a fájdalom. Ma reggel voltam...

Lézeres gyökérkezelésen tapasztalatok? Ajánlanátok megbízható helyet Budapesten? Gócos fogat kellene kezelni.

Az a helyzet, hogy egy tömött fogamnál valószínűleg góc alakult ki, elmaradt gyökérkezelés miatt. A fogam nem fáj, de az ínyemen időnként megjelenik egy gennyes "tasak" és ahogy néztem, ez elég intő jel arra, hogy gócos a fog és kezeltetnem kellene. Már egy ideje...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!